Fashion

Dit worden de grootste modetrends voor deze lente

Dit worden de grootste modetrends voor deze lente

De lente staat weer voor de deur! Dat betekent dat we ons hier ook weer naar kunnen gaan kleden. Dit worden de grootste modetrends voor deze aankomende lente.

Witte jurken

Door een mooie, luchtige witte jurk krijgen wij al helemaal zin in de zomer. Om deze lente alvast in de sfeer te komen, zijn witte jurken helemaal in. Wij krijgen door deze trend gelijk zin om een picknick te organiseren of aardbeitjes te gaan plukken.

Opvallende trenchcoats

Trenchcoats zijn tijdloos. Maar deze lente pakken we de trend iets anders aan. Trenchcoats krijgen namelijk meer opvallende details! Ga voor jassen met een uniek kleurtje, een ander stofje of zelfs een patroon.

Minimalistische colorblocking

Colorblocking is een fenomeen in de modewereld dat al heel lang bestaat. En deze lente gaan we het weer veel zien, maar wel op een vrij minimalistische manier. De items zijn simpel en de outfits zijn lekker straight to the point. Deze trend is top voor als je niet houdt van al te veel poespas.

Lichtblauw

Op het gebied van kleuren gaan we vooral veel lichtblauw zien dit jaar. Deze kleur komt terug in vrijwel ieder item dat je je kan bedenken: tops, broeken, rokken, jassen, alles kan. Ben jij van de pasteltinten? Dan is deze trend echt iets voor jou.

Kokerrokken

Kokerrokken zijn een must voor een officeproof outfit. Toch is de nieuwe kokerrokkentrend niet helemaal geschikt voor de werkvloer. De huidige trend is wat opvallender, en vooral sexy. Kokerrokken krijgen een split of zijn gemaakt van leer.

Luchtige materialen

Mesh is al een tijdje in, maar ook deze lente gaan we het veel zien. Door middel van dit doorschijnende stofje maak jij iedere outfit lekker luchtig. We gaan in de lente vooral mesh zien in lichte tinten.

Doorschijnende items

Over doorschijnend gesproken, andere items waar je letterlijk doorheen kunt kijken zijn ook in deze lente. Denk aan gehaakte items of items van metaal. Deze trend is zeker geschikt voor de meiden die houden van opvallende, unieke items.

Kraagjes

Kraagjes zijn terug te vinden op allerlei soorten tops. Maar voornamelijk polo's zijn helemaal in op dit moment. Dus wie houdt van preppy mode, heeft deze lente veel geluk!

Korte broeken

We weten dat het nog een beetje koud is voor een korte broek, toch zijn ze helemaal in voor het aankomende seizoen! Als je deze look wil stylen raden we in ieder geval aan om een panty te dragen onder je korte broek.

Rozen

De lente komt eraan, dus zijn bloemenprintjes weer helemaal terug. Deze lente zijn rozen helemaal in. We zien items met rozenprintjes maar daar houdt het niet op. Rozen komen ook terug in de vormgeving van bepaalde items, denk bijvoorbeeld aan topjes met een neklijn in de vorm van een roos, hoe romantisch is dat?

Bron: Vogue
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top