Fashion

Het is december! Dit zijn fashion hacks die je helpen de laatste maand van het jaar stijlvol door te komen

Het is december! Dit zijn fashion hacks die je helpen de laatste maand van het jaar stijlvol door te komen

De laatste maand van het jaar is aangebroken! Voordat we 2023 achter ons laten, moeten we nog een statement maken natuurlijk! Dit zijn de beste fashion hacks die je helpen de laatste maand van het jaar stijlvol door te komen.

Houd jezelf warm wanneer je baggy jeans draagt

Baggy jeans zijn het hele jaar door leuk om te dragen. Maar in de winter is dit enkele laagje misschien net iets te koud. Het voordeel van baggy jeans in dit geval, is dat je er iets onder daagt zonder dat het opvalt! Als je het snel koud krijgt in de winter, raden we aan om een thermolegging te dragen onder je jeans. Deze houden je lekker warm zonder dat het opvalt. Als je een minder erge koukleum bent, kun je ook een normale legging dragen.

Stop met je trui in je broek proppen

In de winter willen we allemaal comfy truien dragen, maar alsnog ons figuur laten zien in onze outfit. Wij snappen dit helemaal, maar je trui in je broek stoppen is hier niet de oplossing. Dit ziet er namelijk nogal rommelig uit. In plaats van je trui in je broek doen, doe je ook een riem onder je trui en hier de onderste rand van je trui in doen. Als de trui heel erg lang is, kan deze zelfs in je beha! Dit valt een stuk minder op!

We love laagjes, maar draag er niet te veel

Laagjes zijn geweldig voor in de winter. Maar je moet ook weer niet te veel laagjes dragen. Wij raden aan om het bij maximaal drie laagjes te houden. Vier laagjes is namelijk weer net te veel. Zorg ervoor dat je een tussenlaagje hebt dat je uit kunt trekken wanneer je het warm krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een trui, een blazer en je winterjas. Binnen kun je je jas natuurlijk uittrekken. En als je het dan alsnog warm hebt, kan de blazer ook uit. Maar nog een laagje onder de trui is wat ons betreft net te.

Maak zomerse outfits winterproof

Door middel van laagjes maak je zomerse outfits winterproof! Draag bijvoorbeeld een coltrui onder je jurkje om je armen en nek warm te houden. Je kan korte jurkjes ook veranderen in topjes door ze te combineren met een broek. Op deze manier heb je niet eens een aparte zomer en winter garderobe nodig.

Voorkom koude tenen

Draag je graag een panty in de winter? Dan heb je vast weleens te maken gehad met koude tenen. Om koude tenen te voorkomen raden we aan om sokken te gebruiken als extra laagje om je voeten lekker warm te houden. Maak er een fashion statement van door ze boven je schoenen uit te laten komen.

Bron: theeverygirl.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top