Fashion

Zó voorkom je ladders in je panty

Zó voorkom je ladders in je panty

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt - je kleedt je aan voor een avondje uit, trekt je favoriete panty aan en boem: het eerste probleem verschijnt. Vervelende ladders in je panty niet leuk. Dus, hoe kun je ze voorkomen? Lees verder voor een paar tips en trucs om je panty de hele avond laddervrij te houden.

Kies een kwaliteitspanty

De belangrijkste stap om ladders te voorkomen is ervoor zorgen dat je een panty van goede kwaliteit koopt. Veel in de winkel gekochte panty's zijn gemaakt van goedkope materialen en ontworpen om maar een paar keer te dragen, dus als je panty's van mindere kwaliteit koopt, is het bijna gegarandeerd dat ze niet bestand zijn tegen zelfs de eenvoudigste activiteiten zoals in een auto stappen of over straat lopen. Investeer in panty's van hogere kwaliteit en ze gaan langer mee voordat ze knappen. Er zijn zelfst 'anti ladder' panty's en deze werken heel goed om ladders te voorkomen. 

Vermijd scherpe voorwerpen

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is de moeite waard om het nog eens te zeggen: vermijd scherpe voorwerpen als je een panty draagt. Dit betekent niet zitten op harde oppervlakken zoals stoelen met metalen poten of banken met scherpe randen: de stof kan gemakkelijk blijven haken en scheuren. En denk er zelfs niet aan om scherpe voorwerpen zoals sleutels of sieraden in je zakken te dragen; deze blijven gemakkelijk aan de stof haken en een ladder veroorzaken.

Draag ondergoed van zachte materialen

Wanneer je ondergoed kiest voor onder je panty, zorg dan voor zachte materialen zoals katoen of polyester mengsels die niet krassen op de delicate vezels van uw panty. Als je ondergoed draagt van hardere materialen zoals nylon of spandex, kan er wrijving ontstaan tussen de twee kledinglagen en kunnen zich sneller dan normaal ladders vormen.

Hopelijk helpen deze tips om je favoriete panty er zo lang mogelijk fris uit te laten zien. Investeer waar mogelijk in panty's van hogere kwaliteit, vermijd het zitten op harde oppervlakken of het dragen van scherpe voorwerpen tijdens het dragen, en kies voor ondergoed van zachte stof als je er laagjes onder draagt. Met deze eenvoudige stappen zou het vermijden van vervelende ladders gemakkelijk moeten zijn. En heb je toch een beginnende lader? Breng wat doorzichtige nagellak aan bij de ladder, zodat hij niet verder scheurt. Zo kun je toch nog eventjes de dag doorkomen met een ladder in je panty.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top