Fashion

Zo weet je welke panty er het beste bij je outfit past

Zo weet je welke panty er het beste bij je outfit past

Panty’s zijn er in veel verschillende maten, kleuren, prints en diktes. Of we nou een panty dragen omdat we het koud hebben of omdat het het onze outfit afmaakt, we kunnen er in ieder geval niet zonder. Met de volgende tips weet jij straks als geen ander wanneer je welke panty kunt dragen.  

#1 Bij een donkere outfit hoort ook een donkere panty

Op deze manier krijg je er een geheel van. Je krijgt een echte ‘ton-sur-ton’ uitstraling, oftewel kleur op kleur. 
 

#2 Geen lichtere schoenen dan de kleur van je panty

Zorg ervoor dat je geen schoenen aandoet die lichter zijn dan je panty. Dit ziet er namelijk ietwat gek uit. Je kunt daarom beter wat donkere schoenen aandoen, zodat je er in ieder geval modieus uitziet.  
 

#3 Hoe meer huid, hoe transparanter de panty

Draag je kledingitems die een deel van je huid laten zien, zoals een v-hals, blote armen of een combinatie van beiden? Dan kun je het beste voor een panty gaan die transparant is van kleur. Dit zorgt voor een mooier geheel.
 

#4 Open schoenen

Draag jij het liefst open schoenen onder je jurkje? Ga dan voor een huidkleurige of transparante panty. Dit ziet er net wat chiquer uit dan een dikkere panty. Die zorgen vaak voor een wat 'oubollige' of 'truttige' look.  

 

#5 Geen ‘tenen’ zien

Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar toch is het zo. Veel vrouwen maken de fout door bij het dragen van de panty, hun tenen te laten zien. Draag daarom altijd schoenen met een dichte neus wanneer je een panty draagt, om te voorkomen dat iemand jouw tenen ziet. 

 

 

 

Soorten panty’s
 

1. Tot 30 denier

De panty’s tot 30 denier zijn vaak wat dunner, maar deze kun je eigenlijk altijd wel aan. Ze staan namelijk hartstikke chique. Je kunt deze panty ook prima met casual kleding combineren. Alleen in de winter kan hij nog wel eens wat aan de koude kant zijn.

 

2. Boven 30 denier

Deze panty’s zijn vaak een stuk dikker en daardoor ideaal voor de wat koudere dagen. Ook een goede keuze voor een casual look. Je kunt deze panty’s het beste combineren met laarsjes, hoog of laag. Dit staat net wat vrouwelijker dan met sneakers of open schoenen.

 

3. Kleurtje

In plaats van altijd voor een veilige optie te gaan, kun je ook een keer buiten je comfortzone stappen met deze panty. Gekleurde panty's zijn hartstikke hip, maar wanneer draag je deze nou precies? Ze fleuren gelijk je hele outfit op. Misschien leuk tijdens een feestje. Ze zijn er vooral om een echt statement mee te maken.

 

4. Printje

Een gewaagde panty bestaat uit een printje. Van stippen tot aan streepjes. Het kan allemaal niet gek genoeg. Ze staan hartstikke mooi bij een chique gelegenheid. Let er wel op dat het printje niet te heftig wordt, maar vooral een beetje subtiel aanwezig is.

 

5. Huidskleur

Last but not least: de huidkleurige panty’s. Ze geven je namelijk een mooie en vooral egale teint. Let hierbij wel extra goed op je eigen huiskleur, want een te lichte of donkere panty is een no-go.

 

Seizoen: welke panty?

  • Voor de lente/herfst kies je voor een panty tussen de 30 - 40 denier.
  • Voor de winter kies je voor een panty tussen de 50 - 80 denier.
  • En voor de hele koude dagen, kies je voor een dikke matte panty (Opaque).

 

 

Bron: Fashionchick.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top