Fashion

De leukste panties voor de winter 2022/2023

De leukste panties voor de winter 2022/2023

Winter fashion draait om dikke mantels, sjaals, handschoenen… en schattige winterjurkjes! Onder die mini dresses dragen we stijlvolle panties. Zo blijven we zowel warm als on trend. Wij geven je een overzicht van de leukste tights. In deze panties straal je!

1. Panty met glitters €14,95

Pak jezelf in met glitter & glamour! Deze panty is ideaal voor onder een zwart minijurkje. De feestdagen staan bijna voor de deur en deze panty is onmisbaar. Tijdens kerst en oud en nieuw ga jij shinen.

NA-KD glitter panty

2. Basic gekleurde panty €15,99

Vergeet die basic panty’s en ga voor een knallende kleur! In deze fuchsia panty val jij gegarandeerd op. De stof is stretch en houdt je lekker warm. Leuk voor een dagje op kantoor, maar ook voor het uitgaan.

Basic gekleurde panty Mango

3. Wolford tights €56

In de meeste gevallen is een donkere panty onder een lichte outfit not done. Daarom is deze witte panty voortreffelijk voor je light outfits. Trek deze panty onder je mini dresses aan. Zo ben je zeker chic gekleed.

Miinto witte panty

4. Gestreepte panty €20,95

Nog een mooie panty die jij in je kledingkast moet hebben. Deze panties zijn perfect voor onder je oversized blazers. De strepen omarmen je benen op een egale manier. Essentieel voor je zwarte loafers of boots!

NA-KD gestreepte panty

5. Zwarte fishnet panty met hartjes €15,00

Cute and girly! In de fishnet panties zie je er stoer uit. En de hartjes voegen sweetness toe. Wij zijn fan van zwarte hartjes. Maar we zijn een nog grotere fan van zwarte hartjes in fashion.

Boohoo panty met hartjes

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top