Fashion

De mooiste blazers voor de winter

De mooiste blazers voor de winter

Blazer zijn een ideaal kledingstuk. Je draagt ze namelijk gemakkelijk in ieder seizoen en dus ook in de winter. Daar waar je in de zomer misschien lichtere kleuren blazers draagt, draag je in de winter donkerdere kleuren. Ook zijn er blazer van dikker materiaal die je extra warm houden in de winter. In dit artikel laten wij je de mooiste blazers voor de winter zien.

Soorten blazers

Blazers zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en pasvormen. Een zwarte of witte blazer zijn blazers die in iedere garderobe wel thuishoren. Een kleurrijke blazer is ook altijd een goede toevoeging aan je garderobe. Blazer hebben ook verschillende pasvormen. Zo zijn er rechte blazer of bijvoorbeeld blazer met schoudervullingen. De mooiste blazer voor de winter vind je hieronder.

1.    Blazer met patroon

Ben je op zoek naar een blazer die je zowel op een nette manier als met een stoere outfit combineert? Dan is deze blazer met patroon een goede optie. Door het patroon is deze blazer zeker niet saai en maakt het je outfit helemaal af.

blazer h&m

Shop blazer met patroon bij H&M

2.    Blazer met glitters

Glitters zijn altijd een goede optie, dus een blazer met glitters al helemaal. Zeker voor de feestdagen in de winter of een ander soort feestje is een glitter blazer een goede keuze. Combineer het met een jurkje of zwarte pantalon en top voor een chique look.

blazer glitter boohoo

Shop blazer met glitters bij Boohoo

3.    Zwarte oversized blazer met schoudervulling  

Deze zwarte blazer oversized met schoudervullingen geven je outfit een nette, maar toch stoere uitstraling. Combineer het met een mooie pantalon en hakken om de blazer als pak te dragen. Draag de blazer met een jeans of zwarte broek voor een meer casual look.

blazer boohoo oversized

Shop zwarte oversized blazer met schoudervullingen bij Boohoo

4.    Blauwe blazer met dubbele knopen

Wil je in de winter iets meer kleur in je garderobe? Kies dan voor deze lichtblauwe blazer met dubbele knopen. Deze blazer heeft een klassieke uitstraling en door de lichtblauwe kleur geeft het je outfit een frisse look.

blauwe blazer boohoo

Shop blauwe blazer met dubbele knopen bij Boohoo

5.    Nepleren bruine blazer

Tenslotte is een blazer van nep leer is een perfecte blazer voor in de winter. Door het materiaal van de blazer, geeft hij je extra warmte én zie je er fashionable uit.

nepleer blazer boohoo

Shop nepleren blazer bij Boohoo

Beeld: Unsplshg
Deel dit artikel
Back to top