Fashion

7 modieuze manieren om een beanie te stylen

7 modieuze manieren om een beanie te stylen

De beanies zijn onze redders in nood wanneer het aankomt op harde wind en koude ochtenden. En eerlijk gezegd vinden we de beanie niet alleen lekker warm, maar is het ook de perfecte finishing touch voor verschillende soorten outfits. Je kan kiezen voor een gewaagde look door kleurrijke accenten toe te voegen of het ingetogener houden door te kiezen voor neutrale tinten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe je deze kan dragen, hangt natuurlijk ook van de verschillende soorten mutsen af. Of ze nu lang of kort zijn, met of zonder manchetten; je kan altijd een beetje met de vorm spelen om het gewenste resultaat te krijgen. Of kies simpelweg voor een basic variant en je zit al snel goed!

Benieuwd op wat voor manieren jij jouw favoriete muts kan stylen? Kijk dan snel met ons mee en kom erachter welke looks bij jou passen.

 
1 van 7

1. Stoere jagersjas + ripped jeans

Zin in een eenvoudige stoere look? Kies een jagersjas (of iets wat hierop lijkt) en combineer deze met een ripped jeans plus een muts die aansluit bij het kleurenpalet van de jas. Zo houd je zowel de look stijlvol als in evenwicht. Draag er eventueel nog een paar laarsjes bij met vierkante neus om het een snufje chiquer te maken.


Ribgebreide muts lichtbruin bij H&M


Oversized overhemdjack bij H&M


Wide High Jeans bij H&M

1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top