Fashion

Weinig kleur in je outfits? Dit zijn dé 7 kleurentrends voor winter 2020

Weinig kleur in je outfits? Dit zijn dé 7 kleurentrends voor winter 2020

Tijdens de winter zijn we vaak geneigd om onze garderobe te vullen met basic tinten in plaats van kleurrijke items. Zwart, donkerblauw, grijs: niks mis mee maar wel een beetje saai. Laten we hier eens snél verandering inbrengen.

We vertrekken in het donker naar het werk en komen we ’s avonds thuis in het donker. Dat het tijdens de winter minder licht is en behoorlijk grauw, wil niet zeggen dat we geen kleur meer kunnen dragen.

Laten we júist daarom onze outfits opfleuren met wat meer kleur! Benieuwd welke tinten dit najaar helemaal on trend zijn en hoe jij deze kan combineren? Laat je dan snel inspireren en wie weet passen één van deze kleurentrends perfect bij jou!

1 van 7

Klassiek rood

De waaghalzen die houden van modekleuren gaan deze trend geweldig vinden: klassiek rood. Het is een gedurfde rode tint die zelfvertrouwen en passie uitstraalt. Daarnaast creëer je met deze kleur een zelfverzekerde look die jou laat stralen wanneer je over straat loopt. Perfect voor mensen die houden van een gewaagde en stoere outfit.

 
1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top