Fashion

Deze 5 schoenen zijn gemakkelijk te combineren met een joggingbroek

Deze 5 schoenen zijn gemakkelijk te combineren met een joggingbroek

De joggingbroek maakte vorig jaar flinke comeback. Niet alleen omdat dit kledingstuk ontzettend lekker zit, maar ook omdat het 't ideale kledingstuk is om thuis te dragen. De coronacrisis kwam helaas om de hoek kijken en tot de dag van vandaag, kunnen wij nog steeds geen afscheid nemen van onze heerlijke joggers.

En waarom zou je tijdens een online meeting op de bank een spijkerbroek aantrekken, als je ook gewoon een comfortabele joggingbroek kan dragen? De knoop doorhakken vinden we soms misschien wat lastig, maar hier is de keuze snel gemaakt! Er is echter wel een andere vraag die bij velen rijst, namelijk: "Welke schoenen kan ik buitenshuis combineren met een jogger? Ook wanneer ik de deur uitga, wil ik er stijlvol uitzien."

Ons antwoord: laat je vooral niet beperken door enkel sneakers onder je joggingbroek te dragen. Ook andere schoenen staan hier super bij! Om je daar een duidelijk beeld bij te geven, hebben wij inspiratievolle afbeeldingen bij elkaar gezocht plus een leuke shopping. Ook zo benieuwd? Kijk dan snel verder.

1 van 5

1.  Chunky boots

 


Chelseaboots met plateauzool bij H&M


Plateauboots zwart/lak bij H&M


Boots met gespen bij H&M

1 van 5
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top