Fashion

7 x modieuze outfits met een joggingbroek in de hoofdrol

7 x modieuze outfits met een joggingbroek in de hoofdrol

Eigenlijk doen we niets liever dan de hele dag in onze joggingbroek rondlopen. Het zit ontzettend comfortabel, het is zacht en niemand zal er wat van zeggen als je thuis op de bank met je favoriete jogging ligt. Een heerlijk kledingstuk waar wij vrouwen (en de mannen natuurlijk) echt niet meer zonder kunnen!

2020 is een gek jaar voor ons. Niet alleen omdat miss Corona om de hoek kwam kijken, maar ook omdat we binnen no time allemaal thuis moesten blijven. En laat dit jaar nou daarom perfect zijn voor onze lieve vriend de joggingbroek.

Tijdens het thuiswerken is de joggingbroek hét kledingstuk dat niet kan ontbreken in onze garderobe. Want wie zal er tijdens een zoommeeting merken dat jij in een joggingbroek zit? Nee precies, helemaal niemand! Enige nadeel: zodra corona niet meer ons leven beheerst, zal het wel even een omschakeling worden welke broek we moeten inruilen voor onze favoriete jogger.

Daarom hebben wij zeven outfits voor je op een rijtje gezet waarin de joggingbroek ontzettend modieus is en je zonder twijfel de deur uit kan stappen.

1 van 7

Combineer je basic joggers met een mooie trenchcoat en draag er een paar gekleurde sneakers onder.

Joggers van wolmix bij Hm.com

1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top