Fashion

De zomerjassen trends van 2023

De zomerjassen trends van 2023

Het weer wordt steeds warmer en dat betekent dat we zo langzaamaan onze winterjas voor een luchtigere variant kunnen verruilen. De modetrends voor 2023 beloven al veel goeds en zijn dan ook in veelvoud terug te zien in voorjaars- en zomerjassen. Dus, voordat je een nieuw exemplaar aanschaft: dit zijn de trends die je in je overweging mee kan nemen. Genoeg inspiratie voor het shoppen van een perfecte, luchtige jas.

Zomerjassen trends 2023

De jas die je draagt kan je outfit maken of breken. Vaak is het dan ook het opvallendste item aan je outfit. Benieuwd naar de trends? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Bomberjacks

De bombers zijn terug van weggeweest. Met wisselvallig weer blijven deze jassen in de lente en zomer fijn om te dragen. Ze beschermen je tegen de wind, extra fijn als je vaak wandelt of fietst. De bomberjack zal in verschillende maten terug te zien zijn: van ultra cropped tot oversized.

Trenchcoats

Deze jas is engszins een klassieker, maar kent dit seizoen wel een twist: je zult ‘m namelijk vooral in felle kleuren tegenkomen. Een simpele, lange jas die is ondergedompeld in een felle tint. Zo wordt het al snel een statement exemplaar die jou niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

Leer

Eén ding is zeker: met een leren jas zie je er in een handomdraai stylish uit. Deze stof zal veelvuldig in trenchcoats en andere langere vormen te zien zijn. Ze zijn een vervanger van de kortere leather jacket en geven je outfit een elegante touch. Van over de knie tot floor-sweeping jassen: ze zijn lang, langer, langst.

Getailleerd

De tailored jassen zorgen ervoor dat je er effortless chic uitziet. Deze jassen accentueren je taille, waardoor je een zandloperfiguur krijgt. Je ziet deze trends vooral in blazers, van kort tot longline. In combinatie met een wijd uitlopende broek en hoge laarzen komt deze jas het best tot z’n recht.

Welke trend is jouw favoriet?

Ook interessant: minimalistische trends die weer terugkomen

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top