Fashion

Fruit-inspired mode is in: dit zijn onze favoriete items

Fruit-inspired mode is in: dit zijn onze favoriete items

De zomer komt langzaam maar zeker aan zijn einde, maar dat betekent niet dat we de zomerse mode achter ons moeten laten! Een zomerse trend die we lekker meenemen naar de herfst is fruitprint! Ga jij deze trend ook dragen deze herfst? Dit zijn onze favoriete items.

Pieces Jurk met citroenprint

Een zomers jurkje met citroenen moet wat ons betreft eigenlijk altijd kunnen! Om deze look gepaster te maken voor de herfst kun je er een coltrui onder dragen voor wat extra warmte. Je kan de look ook combineren met een oversized vest voor een cozy look en leuke laarzen om je benen warm te houden. Zomerse jurkjes zijn alleen voor in de zomer? Echt niet!

PIECES Tall PCNYA BUTTON DRESS - €27,95

Boohoo Mesh cut out fruit midijurk 

Deze jurk is perfect voor een avondje cocktails drinken met je vriendinnen! De open rug maakt de jurk sexy, maar door de lange mouwen krijg je het gelukkig niet koud. Combineer de look met je favoriete hakken of hoge laarzen voor iets meer warmte. Vergeet de look niet af te maken met je favoriete accessoires.

Mesh Cut Out Fruit Midi Jurk Met Print - €10,-

Hunkemöller Slipdress

De fruitprint zien we ook veel terug in de vorm van nachtkleding. Als je in je huisje zit, kun je natuurlijk gewoon voor jezelf het gevoel creëren dat het nog zomer is. Ga voor deze sexy slipdress van Hunkemöller om dat gevoel van een zwoele zomeravond na te bootsen.

Hunkemöller Slipdress Satin - €34,99

Boohoo Oversized Fruit T-shirt

De fruitprint is natuurlijk een zomerse look, maar dat betekent niet dat je de trend niet mee kunt nemen naar de koudere seizoenen. Combineer dit oversized T-shirt met een blazer of een vest om jezelf lekker warm te houden wanneer het wat kouder wordt. Deze look is perfect om te dragen met dit gekke weer. Het dient als een perfect tussenlaagje en is makkelijk te combineren met andere items.

Oversized Positano Fruit T-Shirt - €11,-

Boohoo Strapless fruit print maxijurk

Voor een over de top look, kun je gaan voor deze strapless maxijurk van Boohoo! Combineer de look met een statement ketting of oorbellen (of allebei) en je favoriete hakken. Deze look is perfect voor een chique gelegenheid maar je kan de look ook meer casual maken. Combineer daarvoor de jurk bijvoorbeeld met een spijkerjasje. Met deze look til jij de fruitprint trend naar een hoger niveau.

Strapless Fruit Print Maxi Jurk - €15,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top