Beauty

Dit worden de grootste make-up trends voor de herfst van 2023

Dit worden de grootste make-up trends voor de herfst van 2023

Het is nog lekker warm buiten, maar de herfst komt steeds dichterbij. Dat betekent dat het tijd is om alvast stil te staan bij de trends die we het komende seizoen veel gaan zien. Benieuwd naar wat er hip gaat zijn in de beautywereld deze herfst? Dit zijn de make-up trends voor de herfst van 2023.

Grunge eyeliner

De grunge aesthetic is alweer een tijdje terug. En aangezien het herfst wordt, is deze look weer helemaal in. Ook op het gebied van make-up is grunge weer in. Ga voor een smokey en donkere eyeliner. Breng de eyeliner voor deze look niet alleen op je ooglid aan, neem ook je waterlijn mee voor een extra dramatische look.

Donkerrode lippen

Het wordt weer eerder donker, onze aesthetics worden weer wat grouwer en dus is er ook weer ruimte voor wat donkerdere lipstick. Vooral donkerrood gaan we veel zien deze herfst. Ga voor een bordeauxrood of wijnrood en combineer de look met de grunge eyeliner of een andere trend waar we later nog even op terugkomen! (Hint: het past helemaal binnen spooky season)

Glossy huid

Make-up maakt steeds meer plaats voor skincare. We focussen ons meer op een natuurlijk en gezonde uitziende huid. Een manier waarop je dit terugziet is door de glow waar we allemaal zo dol op zijn. In de herfst van 2023 gaan we de glow ook weer veel zien. Glow zet zich om naar gloss, wat inhoudt dat de look overgaat van een subtiele glans naar een volledige gloss. Wees dus niet bang om je glowy producten erbij te pakken, deze herfst zijn ze van harte welkom.

Make-up en skincare in één

Make-up en skincare gaan steeds meer hand in hand. In 2023 zien we al steeds vaker make-up producten verschijnen met skincare ingrediënten. Wij verwachten dat deze trend zeker door gaat zetten in de koudere seizoenen. Dat is tenslotte de tijd van het jaar waarin onze huid wel een beetje hulp kan gebruiken!

Barbie roze blush

De invloed van de Barbie film voelen we maar al te goed! In beauty land merken we dit door de talloze beautytrends die voortkomen uit de film. In de herfst gaan we vooral veel felroze blush zien, en deze mag ook lekker opvallen.

Spinnenpoten wimpers

De herfst is niet voor niets spooky season! Deze herfst komt de spinnenpoten wimpers weer terug. Breng je mascara aan zoals je normaal gesproken ook zou doen en gebruik een tool zoals een pincet om wimpers tegen elkaar aan te plakken. Voorheen was dit een absolute no go, maar in 2023 gooien we het roer om! Combineer jij deze look ook met de donkerrode lippen?

Bron: Nylon.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top