Fashion

Dit zijn de 7 modetrends die we in 2021 veel terug gaan zien

Dit zijn de 7 modetrends die we in 2021 veel terug gaan zien

Het jaar 2020 was nou niet het meest modische ooit dankzij alle joggingbroeken en legging waarin we ons hulden. We hopen dat 2021 ons een modieuzer leven zal brengen. Terwijl we vanuit onze luie stoel een zoom meeting aan het bijwonen zijn, fantaseren we stiekem over de modetrends die 2021 ons zal brengen.

Want het wordt natuurlijk één en ál genot wanneer we onze mooiste outfits mogen gaan showen aan de rest van de wereld. We kunnen dan ook níet wachten om de coronacrisis uit te zwaaien. Om ons alvast voor te bereiden op deze heerlijke uitstapjes, hebben we de tofste modetrends van 2021 voor je op een rijtje gezet. Van een chique top met open rug tot een fabulous handtas. Er is voor ieder wat wils!

Dus ben jij ook zo benieuwd met welke trends jij jezelf dit jaar ziet lopen? Klik dan snel verder.

1 van 7

1.  Bodywarmer

Een trend die werkelijk waar alle nostalgische herinneringen naar boven haalt; de bodywarmer. Of je er nu blij van wordt of niet, deze trend komt als een malle terug en je kunt het toffer combineren dan ook. Draag er een oversized coltrui onder of een hippe kasjmier top en maak de look compleet met een paar stoere boots!

1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top