Fashion

7 modieuze teddy items waarmee jij de winter van 2020 doorkomt

7 modieuze teddy items waarmee jij de winter van 2020 doorkomt

De klassieke teddy coat is al een tijdje in ons midden en nu we een aantal jaren verder zijn, zien we steeds meer items waar het donzige stofje voor gebruikt wordt. Niet alleen zit dit veganistische materiaal héérlijk, het ziet er ook nog eens ontzettend modieus uit! Met hetteddy stofje loop je er áltijd knuffelbaar bij en daarnaast is het voor iedere gelegenheid geschikt.

Welke activiteit jij ook op de planning hebt staan, met een heerlijk teddy stofje kun je allerlei modieuze kanten opgaan. Wanneer je een boswandeling maakt, een feestje hebt of er gewoon stijlvol bij wilt lopen; met de verschillende teddy items, kan je jouw outfit ideeën vervullen.

Benieuwd welke zeven teddy items jij straks in je garderobe wilt hebben? Kijk dan snel mee en laat je inspireren door de verschillende looks!

1 van 7

Teddy jack

Is de lange jas niets voor jou en ben jij meer van de stoere outfits? Dan is een teddy jack hélemaal jouw ding! Het is een korte, maar stoere jas die zowel in het voor- als najaar gedragen kan worden. Door de lengte creëert het jack veelzijdige mogelijkheden, waardoor je hoe dan ook een leuke outfit draagt.

 
1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top