Fashion

Nieuwe bikinitop? Maak met 1 bikini meerdere topjes

Nieuwe bikinitop? Maak met 1 bikini meerdere topjes

We pakken weer bijna onze koffers in. Wat mag dit jaar mee op vakantie en welke items blijven in de kast liggen? Kiezen tussen alle verschillende bikini’s is elk jaar moeilijk. Wat nou als wij vertellen dat je verschillende soorten bikini looks draagt op vakantie, maar dat het niet voor extra ruimte en kilo’s zorgt in jouw bagage. Het enige wat je mee moet nemen is een triangle bikinitop.

Lees meer: Deze bikini's passen het beste bij jouw figuur

Speels met touwtjes

Niet optimaal voor je tan lines, maar wel heel stylish. Trek de bikini uit elkaar, zodat er genoeg ruimte ontstaat om de top om je nek te hangen. Knoop de ene touwtjes van je bikini normaal achter je rug en andere touwtjes kruis je op de buik, om hem daarna achterop te knopen. Op deze manier ontstaat er een leuk speels effect.

@bobrownn

Strapless bikinitop

Lig jij het liefst uren in de zon te bakken? Dan draag je waarschijnlijk het liefst een bikini met zo min mogelijk bandjes, zodat jij een mooie egale tan krijgt. Van een traingle bikini maak je simpel een strapless top. Strik de touwtjes die eigenlijk in je nek horen te zitten, op je rug. Strik de overgebleven touwtjes in een leuke strik voorop en je bent klaar om je zonnen.

@livmorethelabel

De fave van Kendall

Deze bikinitop hack van Kendall Jenner ging viraal. Door deze manier van je bikini dragen heb je in plaats van achterop voorop het strikje zitten. Heel cute het strikje goed in beeld en helemaal de trend van nu. Knoop de twee touwtjes die in je nek horen zoals gewoonlijk en trek je bikinitop uit elkaar, zodat je hem aan kan trekken als een vestje. Knoop je touwtjes in een leuk strikje en shine net als Kendall met deze leuke bikini hack.

@serenabeachwearmx

Push up bikinitop

Draag je graag een bikinitop met een push up effect? Ook dit creëer je met een traingle bikini. Trek de bikinitop uit elkaar, hang de bikini om je nek. Knoop de touwtjes die op je rug horen, ook op je rug. Kruis die overgebleven touwtjes en trek hard de touwtjes aan. Dit zorgt voor het push up effect. Hoe strakker je hem op je rug knoop, hoe meer een push up effect je creëert.

@nessyswimwear

Traingle bikini zonder touwtjes in je nek

Trek de bikini aan zoals je gewend bent. Haal de touwtjes in je nek los en draai je bikini om. Knoop de touwtjes één voor één vast aan het touwtje om je middel. Draai de bikini weer op de goede plek en maak de touwtjes achter los. Strik nu alle touwtjes samen in één mooie strik. Bye bye naar de tan lines in je nek.

@sevencorner7_us

Simpel maar top

Laten we ook niet de gewone manier van het dragen van de traingle bikini vergeten. Met het dragen van een trainglebikini zit je altijd goed. Leuk in een fel kleurtje of een printje. Om de simpele manier een beetje op te spicen kruis je de bandjes in je nek.

Beeld: unsplash
Deel dit artikel
Back to top