Beauty

3 x tips voor een dikkere, langere paardenstaart

Altijd al een lange, volle paardenstaart willen hebben, maar werkt moeder natuur niet helemaal mee? Dat is vanaf nu voorbij! Met deze drie simpele tips zal je leven namelijk voorgoed veranderen.. Doei lullig staartje, hallo dikke bos!

1. Dubbele staart
Weinig volume? Krul dan eerst de punten van je haar. Verdeel het haar dan in twee secties en maak in beide delen een staart. Zorg ervoor dat de onderste staart dicht tegen de onderkant van je hoofd aan zit. Hoe verder naar beneden, hoe langer de staart. Tot slot trek je de bovenste staart iets uit elkaar en twist je hem een beetje met de onderste, zodat je niet ziet dat je eigenlijk twee staarten in je haar hebt.

langere paardenstaart maken

Beeld: Makeup.com

2. Gebruik een knip
Verdeel je staart in twee secties. Zet vervolgens een knip op je haar en toupeer de bovenste sectie een klein beetje. Spray er wat haarlak op en klaar! Voortaan ga je met een dikke paardenstaart door het leven. Vind je een knip toch iets te heftig? Twee kruislings geplaatste schuifspeldjes werken ook heel goed.

hoe maak je een dikkere paardenstaart

Beeld: Artzycreations

3. Toupeer
De grote toupeer-truck ken je natuurlijk wel, maar als je maar een deel van je staart toupeert schiet dat natuurlijk niet op. Draai het haar dus in drie strengen en toupeer ze één voor één. Spuit met wat haarlak om de boel te verstevigen. Done!

volle paardenstaart

Beeld: Vp fashion

 

 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top