Fashion

11 leuke feitjes die je nog niet wist over Gossip Girl’s Leighton Meester

We denken al veel te weten over de voormalige Gossip Girl actrice Leighton Meester, maar we zijn er nog lang niet. Naast het feit dat ze sinds kort haar bruine lokken heeft ingeruild voor een blonde coupe, zijn dit nog 11 leuke weetjes.

Leighton is de vrouw van Adam Brody, moeder van hun kindje en één van onze favoriete Upper East Siders. Dit is wat je nog niet van haar wist!

#1 De Amerikaanse actrice spreekt vloeiend Frans én vindt het ontzettend leuk om creatief te schrijven. Zo zegt ze constant op de set van Gossip Girl te hebben geschreven en heeft ze zelfs een keer een gedicht gepubliceerd.

#2 Ze is gek op het nummer ‘Out On The Weekend’ van Neil Young.

#3 Leighton maakte haar debuut als 13-jarige toen ze in een aflevering van Law & Order te zien was en ze verscheen op hele jonge leeftijd al als model in advertenties van Ralph Lauren.

#4 Van nature is ze een blondine, maar voor de auditie van de rol Blair Waldorf heeft ze haar haren helemaal bruin geverfd. Met succes!

#5 Een van haar grootste stijliconen is actrice Cate Blanchett, onder andere bekend uit Elizabeth en Blue Jasmine.  Éen van Leighton's favoriete designers is Valentino omdat hij nooit ‘missers’ heeft.

#6 Ze werd geboren terwijl haar moeder voor tien jaar in de gevangenis zat wegens betrokkenheid bij een drugssmokkel. De actrice zegt hierover: “It made me realize that you can’t judge anyone, especially your parents, for what they’ve done in their past, because people change.”

#7 Haar tweede naam is Marissa en ze heeft een schattig hondje genaamd Trudy.

#8 Leighton heeft een blauwe bloem aan de binnenkant van haar linkerpols getatoeëerd. 

#9 Ze werkte als model voor Limited Too samen met collega actrice de knappe Amanda Seyfried.

#10 De 30-jarige zingt in de video van Cobra Starship’s ‘Good Girls Go Bad’.

#11 Ze ging naar de Beverly Hills High School en haar guilty pleasure is zonder enige twijfel eerste klas vliegen.
Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top