Fashion

De leukste oorbellen voor tijdens de kerstdagen

De leukste oorbellen voor tijdens de kerstdagen

Heb jij jouw kerstoutfits al klaarliggen en mist alleen de finishing touch nog? Dan ben jij hier op het juiste adres. Oorbellen mogen namelijk zeker niet ontbreken tijdens de kerstdagen: ze maken jouw outfit helemaal af. Maar welke oorbellen zijn nou het leukst? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Glitter (& glamour)

Haal die glitters er maar bij, want het is tenslotte feest! Kies (of koop) je favoriete oorbellen en loop er helemaal in stijl bij tijdens de kerstdagen. Nóg leuker als je je outfit erop aanpast. Trek bijvoorbeeld een leuke glittertop aan, doe een mooie glitterarmband om of spuit een beetje glitters in je haar. Laat kerst maar snel komen!

Typische kerstoorbellen

Het is weer tijd om de kerstboom op te zetten, (hopelijk) sneeuwpoppen te maken en te genieten van al die heerlijke lekkernijen. Heb jij hier ook zoveel zin in? Misschien zijn onderstaande oorbellen dan wel iets voor jou. Want kleurrijke oorbellen met de leukste printjes, wie wil dat nou niet?

Lees ook: Waarom je niet met oorbellen in moet slapen

Hartjes

Bij kerst draait het om liefde voor je familie en vrienden. Er wordt daarbij volop genoten van de gezelligheid en alles wat kerst met zich mee brengt. Hartjes zijn hiervoor erg toepasselijk én het ziet er ook nog eens lief en mooi uit.

Witte kleur

Hoewel de meeste oorbellen zilver of goud van kleur zijn, zijn er nog heel veel andere kleuren die ook heel leuk staan. Denk bijvoorbeeld aan witte oorbellen. Het past leuk bij een witte kerst, ziet er chic uit én het is eens wat anders dan de ‘standaard’ kleuren.

Lees ook: Zo maak jij het beste jouw oorbellen + sluiting schoon

Ster

Sterren zijn bijna niet weg te denken tijdens de kerstdagen. Overal waar je kijkt, zie je de sterren hangen. Voor veel mensen staat de kerstster symbool voor de geboorte van Jezus Christus. Dat verklaart direct waarom er zoveel sterren te zien zijn. Oorbellen met een ster erin zijn dan ook erg toepasselijk tijdens de kerstdagen, vind je niet? Het past niet alleen bij het ‘thema’, het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top