Fashion

Deze trendy telefoonhoesjes zijn helemaal van nu

Deze trendy telefoonhoesjes zijn helemaal van nu

De smartphone is niet meer weg te denken uit onze samenleving. In het openbaar zie je iedereen continu naar beneden kijken op hun kleine schermpjes. Tegenwoordig is je telefoon vaak ook onderdeel van je outfit. Dat allemaal dankzij de vele telefoonhoesjes in alle soorten en maten. Zoek je nog een nieuwe look voor je mobiel? Misschien is één van deze trendy telefoonhoesjes iets voor jou!

Trendy telefoonhoesje met metallic look

Eén van de modetrends van 2023 is de punk look. Laat dit toffe, metallic telefoonhoesje nou helemaal daarbij passen. Het voordeel aan dit telefoonhoesje is daarnaast, dat het bij verschillende outfits past. De kleur is niet helemaal over de top.

trendy telefoonhoesjes metallic Etsy
Paar Gothic iPhone Case, Eenvoudige iPhone case, Fashion Punk Phone Case, iPhone 14 13 12 Pro Max Case 11 X XR XS Max Case, iPhone 7 8PlusCase bij Etsy

Hip telefoonhoesje met sieraad

Wat je ook vaak ziet in het straatbeeld, zijn phone cases met een sieraad eraan. Deze trendy telefoonhoesjes zien er wel uit, alsof je ze ook zelf kan maken. Aan vrijwel elk hoesje hang je met gemak zo’n touwtje met kraaltjes. Natuurlijk hartstikke leuk om te maken, als je eens een dagje vrij hebt. Al verkopen ze de telefoonhoesjes met decoratie ook gewoon in diverse (web)shops. Net zo leuk én makkelijk!

trendy telefoonhoesjes met sieraad H&M
Glitterende iPhone-case met decoratie bij H&M

Glitter telefoonhoesje met polaroid

We leven in een wereld, waarin we continu alles vastleggen. Vele telefoongalerijen staan vol met duizenden snelle kiekjes. Dat was vroeger met de polaroidcamera’s wel anders. Dan moest die ene foto eigenlijk al meteen goed zijn, aangezien je wel direct een fotopapiertje kwijt was. Tegenwoordig zijn de polaroids weer helemaal terug en omarmen we allemaal de kleine foto’s met vintage filter. Hoe leuk is het om zo’n foto – van bijvoorbeeld je liefje – in je telefoonhoesje te kunnen stoppen?

trendy telefoonhoesjes met polaroid HEMA
softcase iPhone XR/11 met fotohoes bij HEMA

Transparant telefoonhoesje met bloemetjes

In de winkels zie je verder ook een heleboel transparante telefoonhoesjes met bloemetjes. Vooral vrouwen zijn dol op de schattige aesthetic. En dankzij een transparant telefoonhoesje zie je nog steeds de originele kleur van je telefoon.

trendy telefoonhoesjes met bloemetjes Etsy
OP MAAT GEMAAKT telefoonhoesje schattig, iPhone Android, op bestelling gemaakt, echte bloemen, duidelijke case, bloemenhoes bij Etsy

Telefoonhoesje met mooie quotes

Je telefoon heb je vrijwel altijd bij je. De achterkant van je telefoon is dan ook de perfecte plek voor mooie quotes, die je steunen in het dagelijks leven. Zo hoef je alleen maar een blik te werpen op je telefoonhoesje en voel je je meteen mentaal weer goed.

trendy telefoonhoesjes met quote Etsy
Receipt Daily Reminder Affirmations Collage Phone Case For iPhone 14 Plus 13 Mini 12 Pro Max XR 7 8 Clear Cover With Aesthetic Design bij Etsy

Trendy telefoonhoesje met phone cord

Tot slot nog een enorm trendy telefoonhoesje, die je ook veel ziet bij de modeinfluencers. Zoals eerder gezegd is een smartphone tegenwoordig vaak onderdeel van je outfit. Door een trendy telefoonhoesje met phone cord te gebruiken, draag je je telefoon met gemak bij je als een handtas. Ideaal voor tijdens feestjes!

trendy telefoonhoesjes met phone cord Etsy
Telefoon ketting parel ketting karabijnhaak telefoon hoesje iPhone Samsung ontwerp, geval, handige case, Galaxy case, mobiele telefoon geval, transprarent case, glitter bij Etsy

 

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top