Fashion

De killer body van Blake Lively? Probeer deze 3 tips van haar personal trainer

Altijd al jaloers geweest op dat perfecte, strakke lichaam van Blake Lively? Ja, wij ook. De 29-jarige actrice heeft al twee kinderen op de wereld gezet, maar ondanks dat heeft ze nog altijd een lichaam to kill for. Toch doet ze dit niet alleen; personal trainer Don Saladino helpt haar in shape te blijven.

En gelukkig voor ons heeft Don drie oefeningen gedeeld die Blake ook doet om haar killer body zo slank te houden. En wat nog leuker is, is dat het drie super simpele workouts zijn waarvan je er al twee sowieso gewoon thuis kunt uitvoeren. Benieuwd? Lees snel verder!

1. Loaded carry
Deze oefening is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kettlebell met gewenst gewicht vasthouden en hiermee een stuk te gaan lopen. Dit verbetert niet alleen je grip en stabiliteit, maar hiermee werk je ook aan je rug-, borst-, schouder- en armspieren. 


2. Sled work
Dit is meer een oefening voor in de sportschool, maar als je thuis een groot gewicht hebt of iets zwaars waarmee dit kan, kun je het ook makkelijk thuis proberen. Bij sled work duw of trek je een groot gewicht over een bepaalde afstand, wat kracht ontwikkelt in buik, hamstrings en kuiten. 


3. Springtouwen
Makkelijk en leuk! En, dit had je misschien niet verwacht, maar springtouwen verbrandt veel meer calorieën dan je denkt. Touwtje springen kan namelijk wel zo'n 10 tot 16 calorieën per minuut (!) verbranden. Daarnaast is het goed voor je botten en natuurlijk voor je conditie. Aan de slag dus!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top