Fashion

Dit zijn de modetrends voor het najaar 2023

Dit zijn de modetrends voor het najaar 2023

Wat zijn de modetrends voor het najaar? Dat gaan wij je vertellen! Na een zomer van opvallende materialen en felle kleuren, gaan we nu naar wat rust en regelmaat. We gaan naar de wat ingetogen items. We gaan voor elegantie. De grootste 7 modetrends hebben we voor je op een rijtje gezet.

Modetrends najaar

Ook deze herfst en winter zijn er weer genoeg modetrends. Het is toch altijd maar weer een verrasing wat de modetrends worden. Gelukkig hebben wij ze voor je uitgezocht!

1. Broekloos

We starten gelijk zonder broek. Ja je leest het goed! Dit najaar gaan we de straat op met een lange hoodie en een bijpassende panty. Deze kun je in de meest verschillende kleuren en printjes halen. Experimenteer er vooral mee. Weg met de broek. Durf jij deze trend aan?

 

2. Grote schouders

Dit najaar ligt de nadruk op de schouders. Hoe groter hoe beter. Makkelijk te combineren met een alledaagse chique look. Ga voor een blazer met schoudervulling. Hoe leuk is een cropped variant? Deze gaan we veel zien. Netjes, maar dan net even anders. Leuk toch?

 

 

 

3. Wednesday Addams

De serie Wednesday heeft zoveel indruk gemaakt, dat het een van de grootste trends is deze herfst/winter. Lange zwarte jurken en donkere liptsticks. Mocht je de serie nog niet gekeken hebben. Het is zeker een aanrader!

 

4. Back to basic

We gaan weer terug naar de basics. Lekker simpel, daar houden we van. Wat dacht je van streepjes of truien met een blousje eronder. Ook met een oversized overhemd zit je altijd goed. Een klassieke outfit met een minimalitische touch!

 

 

5. Krachtig rood

Zoals de naam al zegt is rood dé kleur van dit najaar. Je moet dus wel iets in je kast hebben hangen in deze kleur. Rood staat voor kracht en valt extra op. Een klassieke kleur die nooit uit de mode verdwijnt. Hoe donkerder, hoe dieper. Experimenteer dit najaar met deze kleur.

 

 

6. Dramatisch

Slepen en vooral slierten bij de jurken zijn hot and happening. Deze modieuze 'staarten' zorgen voor een dramatisch effect. Een echte look voor zowel overdag als in de avond. Pas alleen wel op dat je zelf niet over de sleep valt of een ander. Oops! Welke jurk trek jij uit de kast?

 

 

7. Boss time

Overhemd aan, lange mantels en vooral een stropdas. Jij straalt kracht uit. Power suits zijn hot! Jij kan wel op kantoor aankomen. Hoe leuk een pak in een bijpassende kleur? Ga voor bruin of juist voor olijf groen. Genoeg mogelijkheden. Boss power! 

 

 

 

 

 

Bron: Vogue.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top