Fashion

Dit zijn de 10 items die niet mogen ontbreken in jouw herfst capsule wardrobe

Dit zijn de 10 items die niet mogen ontbreken in jouw herfst capsule wardrobe

De herfst is officieel nog niet begonnen, maar herfstachtig weer is er al zeker! Dat betekent dat onze zomer garderobe ruimte kan maken voor de herfst garderobe. Dit zijn de tien items die niet mogen ontbreken in jouw capsule wardrobe voor de herfst.

Een gebreid vest

Een gebreid vest is het perfecte item om te hebben voor in de herfst. Je kunt het gemakkelijk over vrijwel iedere outfit aantrekken om ervoor te zorgen dat je het wat warmer krijgt. Draag je vest bijvoorbeeld over een wit T-shirt en jeans of over een simpel jurkje. Het is lekker cozy en geeft gelijk die fijne herfst vibes.

Maje Missionette grofgebreid vest met lurex en opgestikte zakken - €127,50

Comfortabele mom jeans

Fijne jeans zijn een must voor de herfst. Je kan ze makkelijk combineren met je favoriete truien, vesten en andere tops. Ga voor een model dat mooi aansluit op jouw lichaamstype. Laat je bij het maken van je keuze niet te veel leiden door de trends. Een mooi paar jeans is tenslotte tijdloos.

Mango Comfort mom jeans met hoge taille - €35,99

Een midi rok

Rokjes zijn hartstikke leuk om te dragen in de herfst. Maar als het wat kouder wordt is het lekker om iets meer dekking te hebben. Ga bijvoorbeeld voor een midi rok die jouw benen iets meer dekking geeft. Combineer je rok met een paar hoge laarzen en een mooie panty.

Ted Baker Anniye A-lijn midi rok met ribstructuur - €175,-

Enkellaarsjes

Op het gebied van schoenen zijn enkellaarsjes een must. Ze zijn stoer maar kunnen ook geschikt zijn voor meer formele gelegenheden. Ze houden daarnaast je enkels lekker warm.

Stradivarius Laarsjes met middelhoge hak met stretch schacht - €35,99

Een warme sjaal

Om jezelf buiten de deur lekker warm te houden, is een fijne sjaal een must. Hiermee fleur je het bovenste laagje van je outfit op en voorkom je dat je last krijgt van een koude nek. Daarnaast, de herfst is ook wel een beetje onze Red era.

ba&sh Lomie sjaal van kasjmier met logoborduring 190 x 40 cm - €195,-

Een coltrui

Een coltruitje is het perfecte item om in je kast te hebben voor als je graag laagjes draagt. Heeft je topje of jurkje een te lage neklijn? Draag er een coltrui onder. Op deze manier kun je zomerse items alsnog blijven dragen in de herfst. Dat scheelt weer een extra tripje naar de kledingwinkels.

America Today Kimberly ribgebreide coltrui met stretch - €35,99

Een blazer

Nog een ideaal item om laagjes mee te maken: blazers. Dit item is essentieel voor iedere business casual look maar kan ook ontzettend leuk gestyled worden voor iedere dag.

NIKKIE Zaina blazer met schoudervullingen en klepzakken - €175,-

Een jurk die je simpel kunt stylen

Jurken zijn ook in de herfst hartstikke leuk om te dragen. Ga voor in de herfst voor wat dikkere stoffen en eventueel voor jurken met wat meer lengte en lange mouwen. Ga voor stylen die makkelijk te combineren zijn met andere items uit je kast, zo kun je met een item tientallen outfits maken.

Boohoo Midi Jurk Met Kraag En Lange Mouwen - €11,-

Een trenchcoat

Op het gebied van jassen is de trenchcoat de meest voor de hand liggende optie. Het is een tijdloos item dat erg makkelijk te stylen is. Ga hierbij voor een jas van hoge kwaliteit, je gaat hier namelijk zeker lang mee kunnen doen.

MaxMara Barni trenchcoat in scheerwolblend met ceintuur - €749,-

Hoge laarzen

Tot slot kunnen we de hoge laarzen niet vergeten. Laarzen zijn altijd al in, maar vooral dit jaar zien we dat laarzen die tot aan je kniën komen erg hip zijn. Ga voor een klassiek paar in een neutrale kleur die makkelijk te stylen is.

Stradivarius Platte laars in ruiterstijl - €49,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top