Fashion

5 warme sjaals waar je deze winter mee doorkomt

5 warme sjaals waar je deze winter mee doorkomt

In de winter bepakken we onszelf met warme truien, dikke jassen en heerlijke sjaals. De temperaturen dalen soms namelijk zo erg dat we het liefst twintig laagjes aantrekken. Gelukkig bieden veel sjaasl een warme oplossing. Zodra je om je nek een warme én mooie sjaal draagt, kom je de winter gemakkelijk door.

Soorten sjaals

Er zijn een aantal verschillende soorten sjaal waar je uit kiest om de winter mee door te komen. We focussen ons nu op de sjaals die ons warmhouden in de winter. Dit zijn dus voornamelijk dikke sjaals gemaakt van wol. Ook is het belangrijk dat de sjaal niet prikt, wat soms wel het geval is. Een sjaal van alpacawol prikt bijvoorbeeld niet.

1.    Witte oversized sjaal franjes

Oversized sjaals zijn altijd goed voor in de winter. Zo ben je er namelijk van verzekerd dat je genoeg sjaal hebt om jezelf warm te houden. Doordat deze sjaal van wol is, is hij lekker warm en zacht. Een witte sjaal past bij iedere winteroutfit, dus een perfecte keuze voor een sjaal in de winter.

witte sjaal

Shop witte oversized sjaal bij Boohoo

2.     Geribde bruine sjaal

Een geribde sjaal van wol is altijd een goede optie. Door de ribstof is de sjaal net wat speelser dan andere sjaals. Daarnaast is de sjaal dus erg warm én past hij bij iedere outfit. Genoeg reden dus om deze sjaal aan te schaffen.

bruine geribde sjaal

Shop geribde bruine sjaal bij Boohoo

3.    Geweven sjaal met franjes

Als je van aarde- en beige tinten houdt, dan is deze geweven sjaal met franjes iets voor jou. Door de neutrale kleur past deze sjaal bij veel kledingstukken én biedt hij veel warmte. Een ander pluspunt is dat de sjaal enorm zacht is en dat is precies wat je wil in de winter.

geweven sjaal

Shop geweven sjaal met franjes bij H&M

4.    Sjaal met dierenprint

Hou je meer van een printje om je outfit op te leuken? Dan is deze sjaal met dierenprint en franjes de perfecte optie. Wederom past deze sjaal bij veel outfits door de lichte kleuren. Ondanks dat biedt deze sjaal iets speels aan jouw outfit.

sjaal met dierenprint

Shop sjaal met dierenprint bij H&M

5.    Zachte sjaal met franjes

Deze sjaal is zo groot, warm en zacht dat hij bijna als een plaid aanvoelt. Daarnaast heeft de sjaal een prachtige, lichtgroene kleur. Genoeg reden dus om deze sjaal te dragen in de winter.

groene sjaal

Shop zachte sjaal met franjes bij Boohoo

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top