Fashion

VANMOOF No 6

Mooie stadsfiets! - Geen plek ter wereld waar zo veel vrouwen zich per fiets verplaatsen als in Nederland. Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid doet veel dames er toe besluiten om dagelijks door weer en wind op hun tweewieler te stappen. Naast het feit dat een fiets gemak en functionaliteit moet bieden, willen veel vrouwen anno 2011 ook dat hun vervoersmiddel een stijlvolle accessoire is. Hierdoor geïnspireerd brengt VANMOOF, na meerdere succesvolle lanceringen van stadsfietsen voor de heren, nu ook een vrouwelijke versie op de markt.
De VANMOOF 6 is een stylish verantwoorde lichtgewicht aluminium fiets, waarbij alle kwetsbare en overbodige onderdelen zijn weggelaten of weggewerkt in het frame. Zelfs geen gedoe meer met lampen en dynamo’s, want deze stadsfiets heeft geïntegreerde LED verlichting, oplaadbaar via zonne-energie.
De ‘VANMOOF 6’ is, na uitgebreid overleg via social media met vrouwen van over de hele wereld, uitgevoerd in zilverkleur, rood en crèmewit. Dankzij het aluminium frame is de fiets een lichtgewicht en de brede banden maken het eenvoudig om stoepjes op en af te rijden. Voor alle stadse vrouwen die niet zonder hun geliefde krat voorop de fiets kunnen, is een speciale voordrager ontworpen. Hierdoor kunnen de tas, boodschappen of huisdier ‘in stijl’ voorop meerijden.
Prijs No 6: vanaf € 448,-. Meer informatie en verkoopadressen www.vanmoof.com

Deel dit artikel
Back to top