Fashion

Metallic schoenen zijn in: dit zijn onze favorieten

Metallic schoenen zijn in: dit zijn onze favorieten

In de mode zien we op dit momenteel veel maximalistische trends. Lekker opvallen is in in 2023! Ook op het gebied van schoenen vallen we lekker op met z'n allen. Een schoenentrend die we nu veel zien is metallic schoenen! Je kan metallic schoenen in veel verschillende modellen vinden en we kunnen niet kiezen welke we het leukste vinden! Het is ons toch gelukt om een selectie te maken: dit zijn onze favorieten.

Stradivarius Gehakte Sandaal

Sandalen met een hak en plateauzool zijn een perfecte schoen voor de zomer. Ze zijn casual maar kunnen ook op een meer dressed up manier gedragen worden. Voor de meiden die het liefst zilveren sieraden dragen, is deze sandaal van Stradivarius top! Nu kunnen al je accessoires matchen met je schoenen.

Stradivarius Zilverkleurige en gehakte sandaal met plateauzool - €32,99

Mango Metallic Pumps

Als je aan metallic denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan kleuren zoals zilver en goud. Maar toen wij voor het eerst deze prachtige metallic blauwe pumps van Mango zagen, waren we op slag verliefd.

Mango Metallic Pumps - €49,99

Sandro Sneaker met Metallic Details

Metallic schoenen zijn er in alle soorten en maten, en dus ook in de vorm van sneakers! Op deze manier de trend dragen is top voor als je dit liever op een iets subtielere manier aanpakt, of voor als hakken niet helemaal jouw ding zijn.

Sandro Sneaker van leer met metallic details - €225,-

Toral Cowboylaars met Metallic Finish

Cowboylaarzen zijn helemaal in dit jaar! En deze zijn dan ook nog eens goud! Wat wil een mens nog meer?

Toral Iconic cowboylaars van leer met metallic finish - €389,-

Boohoo Metallic Sliders

Hou jij van comfortabele schoenen maar wil je wel lekker opvallen? Dan zijn deze metallic sliders van Boohoo echt iets voor jou! Dit is de perfecte zomerschoen voor die heerlijke luie dagen in de zon.

Boohoo Wide Fit Metallic Buckle Strap Footbed Slides - €17,50

Nubikk Loafer met Metallic Finish

Voor de meiden die de trend het liefst helemaal eigen maken, hebben we deze metallic loafers uitgekozen! Loafers zijn helemaal in, maar wij hadden niet verwacht dat ze zo goed te combineren zouden zijn met de metallic trend. Wij zijn helemaal om.

Nubikk Frankie loafers van leer met metallic finish - €200,-

Kurt Geiger Sandalette met Metallic Finish

En last but not least, wie heeft ooit gezegd dat metallic schoenen maar één kleur moeten zijn? Wil jij lekker opvallen? Ga dan voor deze prachtige Kurt Geiger sandalette!

Kurt Geiger Pierra sandalette van leer met metallic finish - €195,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top