Fashion

De sneaker trends voor dames

De sneaker trends voor dames

Sneakers zijn de perfecte schoenen voor dames. De schoenen zitten erg comfortabel en zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Dit uitgebreide aanbod is natuurlijk erg fijn, maar hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om de perfecte damessneakers te vinden. In dit artikel bespreken we dan ook de sneaker trends voor dames van deze zomer. Dit kun je gebruiken als inspiratie voor je volgende aankoop. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Witte sneakers

Het mag duidelijk zijn dat er niets boven een paar goede sneakers gaat. Voor de zomer kunnen witte sneakers in jouw schoenencollectie dan ook niet ontbreken. De kleur wit is erg vrolijk en past goed bij de zomer. Daarnaast zijn ze geschikt voor elke gelegenheid. Zo kun je witte sneakers dragen onder een zomers jurkje, maar ook onder een stoere jeans. De witte sneakers van nike damesschoenen zijn tegenwoordig erg populair. Je hebt verschillende witte sneakers van nike, waardoor je kunt kiezen voor een eenvoudig model of juist een opvallende schoen.

Zomerse kleuren

Naast witte sneakers is het ook leuk om een sneaker in een zomerse kleur te hebben. Voor dames zijn pasteltinten hierbij helemaal in, denk bijvoorbeeld aan zachtroze, lila of lichtblauw. Deze kleuren vallen net wat meer op dan een witte sneaker en kunnen daardoor je outfit helemaal afmaken. Bedenk bij de aanschaf van een sneaker in kleur wel goed welke kleur het beste bij een groot deel van je kleding past. Op deze manier voorkom je dat je de sneaker uiteindelijk weinig zult dragen. Ook wanneer je een basic outfit draagt, kunnen gekleurde sneakers dit helemaal afmaken.

Kortom, deze zomer is het een goed idee om een paar witte sneakers in je kast te hebben staan. Deze sneakers passen namelijk bij iedere outfit. Daarnaast kun je je sneakercollectie ook uitbreiden met gekleurde sneakers in bijvoorbeeld pasteltinten.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top