Fashion

Dit worden de tassentrends van 2023

Dit worden de tassentrends van 2023

We zitten weer in een nieuw jaar, dat betekent dat we weer te maken gaan krijgen met nieuwe trends in de modewereld. Ook op het gebied van tassen zien we al een aantal nieuwe trends ontstaan die we waarschijnlijk overal terug gaan zien in de rest van het jaar. Weten wat de nieuwe trends worden op het gebied van tassen? Wij kijken alvast in onze glazen bol zodat jij er in het nieuwe jaar altijd modieus bijloopt.

Zilver

De kleur zilver is in in 2023. Dit geldt niet alleen voor sieraden en schoenen, maar ook voor tassen! Deze trend komt voort uit een overkoepelende trend die we momenteel veel zien, namelijk de toename van glamour in de mode. Een zilveren tas is een mooi statement item waarmee je een minimalistische outfit naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast is het ook een tijdloos item, dus zeker de investering waard.

Mango Vierkante schoudertas - €29,99

Handtassen, letterlijk

In het nieuwe jaar gaan we onze tassen steeds meer in onze hand dragen. We zien steeds meer handtasjes die een handvat hebben aan de bovenkant. We doen afstand van de schoudertas of de crossbody in 2023.

Stradivarius Medium gewatteerde shopper - €25,99

Subtiele versieringen

Van parels tot pailletten en van sliertjes tot veertjes, in 2023 versieren we onze tassen. Maar dan wel op een subtiele manier. De tas blijft klassiek, maar wordt op deze manier uniek. Net als de zilver trend, komen de versieringen voort uit de vraag naar meer glamour. Deze opvallende accessoires zijn perfect om jouw outfit mee op te fleuren!

Boohoo Geplooide Handtas Met Glimmend Hengsel - €35,-

Twee tassen

Waarom zou je maar één tas dragen, als je er ook twee mee kunt nemen? In 2023 heeft je tas zijn eigen tas nodig. Door tassen te combineren kun je gaan voor een meer maximalistische look, en kun je meer meenemen. Combineer verschillende trends en ga voor verschillende formaten. Combineer bijvoorbeeld een kleine crossbody tas met een handtasje.

Saint Laurent Joe Mini crossbodytas van quilted lamsleer - €1490,-

Tote bag: level twee

In 2022 waren tote bags al helemaal in. In 2023 gaan we deze populaire tas ook nog veel zien. Alleen nu wordt de stijl iets klassieker gemaakt. Ook hier zien we een toevoeging van een beetje glamour. Onze favoriete tas krijgt dus een upgrade. Hiermee wordt jouw meest praktische tas, ook nog eens luxueus.

Boohoo Basic Tote Bag Met Kettingbandje - €44,-
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top