Fashion

Shoppen maar: Mango heeft nu een betaalbare tas mét chique en dure uitstraling

Shoppen maar: Mango heeft nu een betaalbare tas mét chique en dure uitstraling

Het is mid season sale! De hoogste tijd dus om even lekker te snuffelen wat voor leuke items er voor budget prijzen te krijgen zijn. Ook bij Mango is de uitverkoop losgebarsten en hoewel de prijskaartjes daar normaal al niet zo hoog zijn, is een deel van de collectie nu nog betaalbaarder. 

Shoppen maar: Mango heeft nu een betaalbare tas mét chique en dure uitstraling

Onze Mango favorieten uit de sale hebben we al besteld zoals je wel kunt begrijpen, maar nu stuitten we op een wel héél bijzonder pareltje. Om je heel wat speurwerk te besparen: het gaat om de tas met krokodillenleren look en gouden hardware die Mango heeft uitgebracht. De tas ziet er enorm exclusief en chique uit, maar onbetaalbaar is 'ie niet. Extra fijn: deze tas is niet van echt leer gemaakt. 

Kost dat?

Zo'n tas draag je niet alleen naar kantoor, maar ook tijdens dagje de stad in, een avondje uit of een romantische date. Kortom: met deze bag kan je létterlijk alle kanten op. Een ideale aanvulling op je garderobe, als je het ons vraagt! En voor slechts 49,99 euro is het natuurlijk niet zo gek dat deze tas helemaal viral gaat! Je scoort 'm hier.

@wearherstyle Obsessed ✨ #mangobags #mangoaccesorios #wearherstyle #mangonewin #shopwithme #shoppinghaul #shoppingaddict #girlythings #dupes #bagshaul #mangostyle #mangomusthave #brownbag #bagforwork #bagforschool ♬ CUFF IT - Beyoncé

 

 

 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top