Fashion

5 x zo maak je een oversized item nauwsluitend

5 x zo maak je een oversized item nauwsluitend

Heb jij een favoriet kleding item dat net iets te groot of oversized is? Bijvoorbeeld een jeans die te wijd is bij de taille of een te groot T-shirt? TikTok to the rescue! Op het platform kunnen we miljoenen handige hacks vinden waarmee jij jouw kleding nauwsluitend maakt zodat het weer perfect past.

De vijf beste fashion trucs waarmee jij een oversized item nauwsluitend maakt zetten we voor je op een rijtje!

1. Te grote jeans

Een jeans die te wijd is bij de taille kun je passend maken met behulp van een veter. Stop de veter door de drie riemlussen aan de achterkant van jouw jeans en maak een knoopje om het probleem snel op te lossen. Voor een meer discretere oplossing kun je twee gaten maken in de voorkant van jouw spijkerbroek, de veter erdoorheen rijgen en een knoopje maken!

@fabianacristinx Reply to @justmatou here’s how to make every pair of jeans fit like magic 🤍 #fashionhacks #fashiontrick #jeanshack #shoelacejeans #springoutfitideas #fashioneducation ♬ Intimidated (feat. H.E.R.) - KAYTRANADA

2. Oversized T-shirts

Een oversized T-shirt past perfect bij jouw jeans door het shirt aan de onderkant aan twee kanten te pakken, ze beide te rijgen door één riemlus en door er een knoopje in te maken. Bekijk de video voor nog meer hacks!

@qumi_fashion Oversized to fitted. #tshirthacks #tshirtstyle #styletiktok #tiktokfashion #girlyhacks #diystyle #fashionhacks #fashionstyle #fashionhacks #styletips ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

3. Te wijde jurk

Heb jij een bodycon jurk die niet meer nauwsluitend is? Dit los je op met een armband en een haarelastiek. De armband doe je aan de buitenkant van je jurk en aan de binnenkant zet jij het vast met een elastiek. Deze truc kun je op meerdere plekken toepassen!

@sandraemiliah #stylehack #stylehacks #fashionhacks #tiktokfashion ♬ Buttons Remix - Showmusik Sounds

4. Te grote bikini

Als de bandjes van jouw bikini te wijd zijn voor jouw lichaam, los je dit eenvoudig op door er een knoopje in te leggen.

@kyra_aaliyah how to fix a swimsuit top that is too big ! #swimsuithack #tophack #bathingsuithack #bathingsuithacks ♬ original sound - songs4gramstories

5. Te wijde rok

Een rokje dat te wijd is, maak jij weer strakker door gebruik te maken van een veiligheidsspeld. Trek jouw rokje strak, zet de veiligheidsspeld vast aan de binnenkant en maak gebruik van het bestaande haakje. Heb jij geen haakje? Deze kun kun jij zelf in jouw oversized rok naaien.

@kcdrinksmatcha Reply to @jozsimz tighten ur skirt with a safety pin tutorial! my mommy taught me this trick - if u need help, DM me! #fitcheck #alterations ♬ A Voz Do Violão - Luiz Bonfa & Norma Suely

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top