Fashion

De leukste oorbel-combinaties

De leukste oorbel-combinaties

Heb jij meerdere gaatjes in je oren en kom je er niet uit welke oorbellen het leukst zijn om te combineren? Begrijpelijk, want er is ook zoveel keuze! Maar maak je geen zorgen. Wij helpen je een handje op weg door de leukste oorbel-combinaties te delen. Dus wacht niet langer en lees snel verder.

Er bestaan héél veel diverse oorbellen: kies je voor een grote of kleine, zilver of goud, lange of korte? En welke combinaties zijn dan het mooist?

Kies voor één kleur

Ben jij meer fan van goude of zilvere sierraden? Wanneer jij meerdere oorbellen combineert, kies dan wel voor één kleur. Het ziet er niet alleen mooier uit, ook vormt het meer één geheel. Voor veel mensen is het een soort ongeschreven regel dat je goud en zilver niet combineert. Máár dat betekent niet dat het niet mag. Doe wat je zelf mooi vindt!

Zelfde vorm, maar kleiner

Een leuke combinatie van oorbellen zijn twee dezelfde vormen, maar dan in verschillende maten. Combineer bijvoorbeeld een kleine ovalen oorbel met een grote ovalen oorbel. Of kies voor een groot hartje en een klein hartje. Kies daarbij wel een vorm uit die je zelf leuk vindt natuurlijk.

Lees ook: Waarom je niet met oorbellen in moet slapen

Combineer lang met kort

Hou jij wel van een opvallende oorbel, maar wil je niet dat je hele oor erachter verdwijnt? Kies dan voor één grote oorbel in combinatie met een kleine oorbel. De grote oorbel trekt de aandacht, maar de kleine oorbel zorgt voor een soort balans. Klinkt perfect, toch?

Is het nooit té volgens jou?

Je oren té vol hebben met oorbellen is volgens jou niet mogelijk? Dan is een combinatie tussen verschillende grote, drukke oorbellen perfect voor jou. Kies bijvoorbeeld voor grote oorbellen met figuurtjes of dikke oorbellen in verschillende kleuren.

Twee kleine oorbellen

Ben jij niet zo’n fan van drukke, volle oren? Kies dan voor twee kleine oorbellen. Het geeft een rustige uitstraling, maar ziet er nog steeds erg mooi uit. Kies bijvoorbeeld voor twee dezelfde ringetjes of neem twee verschillende figuurtjes. Het is aan jou, kies waar je blij van wordt!

Pas je aan de feestdagen aan

De feestdagen komen er weer aan en is het dan niet leuk om je oorbellen erop aan te passen? Neem bijvoorbeeld subtiele oorbellen in combinatie met kerstfiguurtjes. Of kies voor mooie, lange glitteroorbellen in combinatie met nog meer glitteroorbellen. Feestelijk, toch?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top