Fashion

Deze statement oorbellen wil je absoluut hebben

Deze statement oorbellen wil je absoluut hebben

Sieraden maken onze outfit helemaal af. Of ze kunnen juist de show stelen! Met een bijzonder paar oorbellen kun je een simpele outfit omtoveren tot een waar statement. Dit zijn de statement oorbellen die je absoluut wil hebben!

Mango Raffia Oorbellen

De raffia trend zien we veel voorbijkomen de laatste tijd. Maar het is niet alleen leuk voor tassen of sandaaltjes. Ook voor oorbellen is dit een mooi materiaal om een statement mee te maken. Met deze oorbellen creëer je een zomerse look die door de roodbruine kleur alsnog geschikt is voor het einde van de winter en het begin van de lente.

Mango Raffia Oorbellen - €15,99

 

Kurt Geiger Oorhanger met Kristal

Wil jij dat jouw oorbellen lekker opvallen? Met deze oorbellen heb je een waar feestje in je oren! Deze oorhangers hebben kristallen in verschillende kleurtjes die met jou meeswingen op de dansvloer. Mocht je voor de volledige look willen gaan, dan is er ook een bijpassende ketting!

Kurt Geiger Multi Linears oorhangers met kristal - €89,-

Boohoo Roze Hartjes Oorbellen

Valentijnsdag is natuurlijk al voorbij, maar dat betekent niet dat hartjes niet meer welkom zijn in onze outfits! Deze schattige roze hartjes geven iedere outfit een romantische twist. Deze zijn perfect voor tijdens een romantische date met je partner of voor een avondje stappen met je vriendinnen.

Roze Ronde Hartjes Oorbellen Met Steentjes - €15,-

Mango Spiraalvormige Oorbellen

Oorbellen hoeven niet groot en kleurrijk te zijn om een statement te maken. Deze gouden spiraalvormige oorbellen zijn erg uniek maar zijn wat meer bescheiden als het op formaat aankomt. Deze oorbellen zijn ideaal als je een simpele outfit wat unieker wil maken en voor de meiden die geen fan zijn van zware oorbellen.

Spiraalvormige oorbellen - €12,99

Franky Amsterdam Oorstekers

Voor wie graag voor een edgy look gaat, zijn deze oorstekers van Franky Amsterdam een echte aanrader. Deze unieke oorbellen hebben een bliksemschicht design aan de voorkant. Maar doordat dit oorstekers zijn, loopt de oorbel ook door aan de achterkant van het oor. Dit zorgt dus voor een unieke look vanuit iedere hoek! 

Franky Amsterdam The Skye oorstekers verguld - €66,-

Boohoo Druppelvormige Oorbellen met Steentjes

Wat kunnen natuurlijk geen lijst maken met statement oorbellen zonder een paar oorbellen te benoemen dat lekker over de top is! Deze druppelvormige oorbellen zijn ideaal voor een avondje uit of een chique feest of een gala. Met deze oorbellen zou je zo de rode loper op kunnen!

Druppel Vormige Oorbellen Met Steentjes - €30,-
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top