Beauty

Met deze make-up looks verover jij de meeste harten met Valentijnsdag

Met deze make-up looks verover jij de meeste harten met Valentijnsdag

Heb jij vanavond een romantische date? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk al veel nagedacht over de perfecte outfit die je gaat dragen. Je hebt de perfecte jurk, schoenen en sieraden al klaarliggen! Maar bij een spectaculaire outfit hoort natuurlijk ook een jaw dropping make-up look. Heb jij nog inspiratie nodig? Dit zijn de mooiste make-up looks voor Valentijnsdag.

Maak een statement met een rode lip

Rode lipstick is een klassieke look om te dragen met Valentijnsdag. Deze look is altijd mooi en pas bij bijna iedere outfit. Om met je rode lip een statement te maken, is het het mooist om de rest van je look redelijk simpel te houden. Ga bijvoorbeeld voor een glowy basis met een roze blush en een subtiele highlighter. Houd je ogen neutraal of voeg een kleine wing toe. Gebruik een rode lipliner en breng hier een rode lipstick overheen aan. er zijn veel verschillende tinten rood waar je uit kunt kiezen. Denk aan een klassieke rood, bordeaux of cherry. Kies een kleur die jij het beste vindt passen bij de rest van je outfit en make-up look. Kun je echt niet kiezen? Dan is Ruby Woo van Mac altijd een goede optie, zeker voor Valentijnsdag.

Word creatief met je eyeliner

Als je met jouw look liever de focus op je ogen legt, kun je een opvallende look maken met eyeliner. Er zijn ontzettend veel kanten die je hiermee op kunt. Je kunt gaan voor een klassieke zwarte liner, of juist gaan voor een kleurtje zoals rood of roze. Als je geen gekleurde eyeliners hebt, kun je deze zelf maken met oogschaduws. Schraap voorzichtig een beetje oogschaduw uit de verpakking en mix dit met een heel klein beetje settingspray. Meng dit goed door elkaar. Nu heb je een custom eyeliner! Maak hiermee een elegante wing of ga juist voor een graphic liner look. Of doe eens gek en maak een hartje op je oog.

Laat je date blozen met je blush

Blush is helemaal in! Deze trend komt mooi van pas met Valentijnsdag! Je kunt met Valentijnsdag ook best een beetje extra blush gebruiken. Kies een kleur die goed past bij jouw huidskleur voor een natuurlijk effect. Voor een lichte huid werkt een lichtroze tint erg mooi, of een perzikkleurtje bijvoorbeeld. Een rode kleur werkt perfect voor een diepere huidskleur en bij een medium huidskleur is paars erg mooi. Breng je blush aan op je jukbeenderen en een beetje op je neus. Deze vloeibare blush van Natasha Denona is een van onze favorieten. Om je blushlook extra speciaal te maken, kun je een hartvormig stickertje op je wang plakken. Plak deze op voordat je je blush aanbrengt. Nadat je blush op hebt gedaan, kun je deze er weer afhalen. Nu heb je een schattig hartje op je wang als leuk detail in je make-up look voor jouw Valentijn.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top