Oogmake-up

Eyeliner opdoen? Dankzij deze lifehack lukt dat voortaan nóg beter

Eyeliner opdoen? Dankzij deze lifehack lukt dat voortaan nóg beter

Van alle make-up is eyeliner waarschijnlijk een van de moeilijkste. Niet iedereen is even goed in het opdoen van eyeliner. Voor deze mensen bestaan gelukkig de nodige lifehacks, waardoor het een stuk makkelijker gaat. Zo blijkt een klein haarspeldje dé oplossing voor een mooi lijntje op je ogen.

Eyeliner aanbrengen: gouden tip

Misschien denk je dat eyeliner jou niet staat, maar dat is eigenlijk onmogelijk. Eyeliner kan bij elke oogvorm, alleen brengt iedereen het anders aan. Al hebben we nu wel een algemene tip voor de perfecte lijn op je ogen. Zo fix jij binnen no time je eyeliner. Je hebt ook niet veel nodig. Grote kans dat je het zelfs al in huis hebt. De bobby pin, zo’n klein haarspeldje, is namelijk hetgeen wat jou uit de brand helpt.

Eyeliner opdoen met haarspeldje

Natuurlijk ging de lifehack viral op TikTok, want daar ontstaan tegenwoordig alle beautyhacks. Op het platform gebruiken mensen het haarspeldje vervolgens op twee manieren. Je kunt allereerst eyeliner opdoen met het haarspeldje. Letterlijk dus. Vouw hiervoor eerst je haarspeldje uit. Doe vervolgens wat eyeliner op de uiteinden van je haarspeldje. Gebruik daarbij de ronde kant van je haarspeldje voor de binnenkant van je oog. Met de andere kant teken je daarna een scherpe cat eye aan de buitenkant.

@__ria9__ crazy idea @docnafiakhan #bobbypins #eyelinerhack ♬ original sound - 𝓡𝓲𝓪 ✨

Perfecte eyeliner wing

Maar: zoals gezegd wordt het haarspeldje op twee manieren gebruikt. Wil jij altijd al een mooie, brede eyeliner wing? Dat kan, ook zonder dat je je hele oog onder kliedert. Gebruik in dit geval de V-vorm van het haarspeldje als mal voor je eyeliner wing. Vouw het haarspeldje nu dus niet open! Houd het in plaats daarvan bij je ooghoek, aan de buitenkant, en vul de V-vorm op met eyeliner. Als het goed is ontstaat zo een perfecte, brede eyeliner wing.

@fferlopez Probando trucos de maquillaje #maquillaje #makeup #makeuphacks ♬ Ven Bailalo - Reggaeton Mix - Angel y Khriz

Bron: Glamourmagazine.co.uk
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top