Oogmake-up

De beste tip voor perfect gekrulde wimpers

De beste tip voor perfect gekrulde wimpers

Een flirty make-up look met een gekrulde oogopslag, dat willen we allemaal wel deze zomer. Maar hoe zorg je voor perfect gekrulde wimpers zonder dat ze vijf minuten later alweer ingestort zijn? Wij hebben de uitkomst! Er is nu namelijk een mascara voor de perfecte bambi-kijkers!


We hebben het over de Miss Baby Roll mascara van L'Oréal Paris. Waarom we zo hoteldebotel zijn over deze mascara? Hij is voorzien van een uniek borsteltje, die je wimperhaartjes behalve volume ook als het ware een permanentje geven. Het borsteltje zet een enorme krul, terwijl de unieke formule ervoor zorgt dat deze ook nog eens lekker lang blijft zitten. De perfecte mascara voor volle en gekrulde wimpers dus, waardoor een wimperkrultang eigenlijk niet meer nodig is.

babyroll mascara

miss babyroll loreal

Het unieke spiraalvormige borsteltje (die ons doet denken aan een minuscule krultang) heeft ultrafijne haartjes die alle wimpers bereikt, ze krult en volume geeft vanaf de aanzet. Wij hebben maar één laagje nodig voor een intens zwarte en gekrulde wimperopslag. 

miss baby roll review

De beste tip voor perfect gekrulde wimpers
                            Before                                                                            After

 

The perfect curl

Wil je het optimale uit jouw gekrulde wimpers halen? Volg dan het volgende stappenplan voor een zomerse flirty eye look en laat heel wat mannenharten op hol slaan!
 

1. Droge wimpers

Zorg dat je wimpers droog zijn voordat je mascara aanbrengt. Kom je net uit de douche en doe je meteen mascara op? Dan kunnen je wimpers vijf minuten later zomaar 'ingestort' zijn. Wacht daarom zeker drie minuten voordat je mascara aanbrengt of met de wimperkrultang aan de slag gaat.

2. Wimperkrultang

Het is waarschijnlijk de meest bekende oplossing voor gekrulde wimpers: een wimperkrultang. Wel is het aan te raden de kussentjes regelmatig te vervangen, zodat de tang zijn werk beter doet. Heb je eigenwijze wimpers die maar niet lijken te krullen? Warm je wimperkruller dan eerst even op onder de warme kraan of föhn. Pas wel op dat de tang niet te heet wordt!

3. Primer

Veel meiden skippen deze stap, maar dat kun je beter niet doen! Wanneer je een primer aanbrengt onder je mascara worden je wimpers niet alleen voller, maar blijft de krul ook beter zitten!

4. Waterproof

Echt goed gekrulde wimpers creëer je het beste met een waterproof mascara. Waterproof formules bevatten namelijk een hoger percentage wax, waarmee als het ware een coating over de wimpers aangebracht wordt. Om die reden houden waterproof mascara's de krul vaak beter vast dan normale mascara's. Goed nieuws, want de Miss Baby Roll mascara is er ook in een waterproof variant!

5. Egaal aanbrengen

Soms kunnen je wimpers gedurende dag inzakken. Dat kan te maken hebben met het feit dat je mascara niet egaal is aangebracht. Breng je jouw mascara bijvoorbeeld alleen op de punten van je wimpers aan? Dan blijven je wimpers vaak niet mooi gekruld. Verdeel de mascara daarom zo goed mogelijk, vanaf de wimperaanzet tot aan de punten. 

 

Pull off some color

gekleurde mascara trend

De grootste mascaratrend van het moment? Gekleurde mascara! Geen ingewikkeld gedoe met blauwe oogschaduw of paarse eyeliner, gekleurde mascara is super gemakkelijk aan te brengen en geeft een intense, zomerse look. Komt het even goed uit dat de Miss Baby Roll nu tijdelijk ook in een turquoise variant exclusief bij Etos te verkrijgen is! Breng hem bijvoorbeeld aan op alleen je onderste wimpers (wij zijn fan!) of ga voor zwarte mascara en kleur alleen de topjes van je wimpers turquoise. Laat die festivals maar komen!

De beste tip voor perfect gekrulde wimpers

miss babyroll turquoise

 

Beeld: Trend Alert, Instagram @stefaniegiesinger 

Deel dit artikel
Back to top