Oogmake-up

Dé mascara waar iedereen het over heeft!

Dé mascara waar iedereen het over heeft!

Onlangs ging het op het internet al los over deze mascara. Beautybloggers, -vloggers en influencers zijn razend enthousiast over deze nieuwe mascara. Ook Nederlandse blogger grootheid Negin Mirsalehi kocht de beruchte mascara in de Verenigde Staten, aangezien het product nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Tot nu toe... 

We hebben het over de Maybelline Colossal Big Shot mascara. Je hebt de goudkleurige verpakking vast al eens voorbij zien komen. De Colossal lijn van Maybelline staat bekend om de focus op volume, maar met de Big Shot gaan zij nóg een stapje verder. En wij zouden Trend Alert niet zijn als we er niet als eerste bij zouden zijn om deze nieuwe veelbelovende mascara te testen! 

Dé mascara waar iedereen het over heeft!

Een flinke shot volume

Volume is de nummer één reden voor vrouwen om mascara te gebruiken. Ze willen zwarte, lange maar vooral volle wimpers en dat is precies wat de Big Shot mascara belooft aan de hand van twee succesfactoren: de formule en het borsteltje. Dankzij de speciale formule waarin een flinke dosis collageen is verwerkt, geeft de Big Shot mascara direct volume vanaf de aanzet van de wimpers. Daarnaast zorgt het borsteltje ervoor dat je dichtbij de wortels van de wimpers komt en elke wimper wordt gesepareerd voor maximaal volume.

Dé mascara waar iedereen het over heeft!

Maybelline deed een onderzoek naar het effect van de mascara en 9 van de 10 vrouwen ziet een groot verschil. Zij ervaren volumineuze wimpers vanaf de roots en maar liefst 94% zegt dit voortaan haar nieuwe musthave mascara te noemen.

Dé mascara waar iedereen het over heeft!

Lash like a boss

Nog een voordeel: je houdt met deze mascara tijd over! De Big Shot mascara zorgt namelijk in één shot voor kolossaal volume, voor alle girl bosses die snel volumineuze wimpers willen creëren. Je kent het wel, van die kleine veranderingen die je het gevoel geven dat je alles aankunt. Het gaat om de beleving, de ervaring en dat is precies wat deze Big Shot mascara doet: hij geeft een instant boss look. 

TrendAlerts Daphne probeerde de Big Shot mascara uit. Bekijk hieronder zelf het resultaat!

De mascara waar het internet los over gaat
                            Before                                                                               After

 

Ga jij de Big Shot mascara ook uitproberen?

Bestel de Big Shot mascara en de Big Shot waterproof mascara online!
 

Deel dit artikel
Back to top