Oogmake-up

Dit zijn de beste waterproof mascara’s

Dit zijn de beste waterproof mascara’s

Niemand houdt van uitgelopen mascara. Zeker in Nederland kan het nog weleens voorkomen dat we opeens in een regenbui terechtkomen. Dan wil je natuurlijk niet dat je mascara over je wangen gaat lopen. Dit zijn onze keuzes voor de beste waterproof mascara's. Zo hoef jij nooit meer de panda look te rocken!

Benefit BADgal Bang!

Als je je wimpers volume wil geven EN ervoor wil zorgen dat ze mooi blijven zitten, dan zit je bij Benefit aan het juiste adres. De originele formule van deze mascara geeft je ontzettend veel volume met het ronde borsteltje. En met deze variant krijg je er ook nog eens het waterproof effect bij. Met deze mascara gaan mensen zich afvragen of dat wel je echte wimpers zijn, en het antwoord is ja!

Benefit Mascara Collection BADgal BANG! Waterproof Mascara - €30,-

Maybelline Lash Sensational Sky High

Je hoeft echt niet altijd je make-up van een duur merk te kopen als je op zoek bent naar kwaliteit. Bij de drogist is de beste optie de Maybelinne Sky High mascara. Deze mascara gaat viral op TikTok en met een goede reden. Hij geeft je wimpers ontzettend veel volume.

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof - €20,99

Dior Diorshow

Deze mascara van Dior is een echte klassieker. Iedere beautylover kent 'm wel. Met deze mascara kun je zelfs door een storm lopen. Wat er ook op je pad komt, je wimpers zullen altijd goed blijven zitten. Dit maakt het dan ook geen verrassing dat veel make-up artiesten fan zijn van deze mascara.

Dior Diorshow Waterproof - €45,-

MAC In Extreme Dimension

Deze klassieke mascara van MAC is een favoriet van veel make-up lovers. Ook deze mascara kan je door weer en wind slepen. Hij geeft je veel volume die iedere regenbui kan trotseren.

MAC In Extreme Dimension Waterproof - €32,-

Chanel Le Volume de Chanel

Hou je van luxe? Ga dan voor deze mascara van Chanel. Hij is te verkrijgen in een zwarte variant, maar ook in een prachtige bruine kleur voor een meer natuurlijke look. Deze mascara geeft je alle lengte en volume waar je maar van kan dromen, en dat zonder te klonteren.

Chanel Le Volume de Chanel Waterproof - €42,-

Too Faced Better Than Sex

Last but not least hebben we de Better Than Sex van Too Faced. Maar is deze mascara echt beter dan seks? Wat ons betreft wel, en hij kan in ieder geval alle vormen van vocht aan. Je wimpers houden hun prachtige volume en lengte, ook in water. Voor deze mascara heb je een extra sterke remover nodig!

Too Faced Better Than Sex Waterproof - €32,-
Bron: ELLE
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top