Oogmake-up

Zo krijg je razendsnel waterproof mascara van je wimpers zonder de juiste remover

Zo krijg je razendsnel waterproof mascara van je wimpers zonder de juiste remover

Waterproof mascara heeft één groot voordeel: het blijft heel goed zitten als je een tranen in je ogen hebt, het regent of er iets anders met vocht in en rond je ogen gaande is. Het afkrijgen van dit type mascara is echt niet zo fijn, zeker als je niet de juiste remover in huis hebt.

Maar gelukkig is er geen nood aan de man want er zijn nog zeker twee manieren waarop jij de waterproof mascara kunt verwijderen. Je moet ze alleen wel even weten. Het enige wat je hoeft te doen, is je keuken in te gaan en even in je badkamerkastje of een andere plek waar jij al jouw beautyproducten bewaart, te kijken. Zowel vaseline als kokosolie zijn namelijk ideale producten om het goedje van je ogen te krijgen.

De eerste variant moet je op je wimpers smeren en vijf minuten laten intrekken en de olie heeft op die manier slechts een halve minuut nodig om zijn werk te doen. Wrijf vervolgens met een watje de losgekomen mascara en de vettige substantie weg naar beneden. Herhaal dit tot alle mascara verdwenen is. Spoel in beide gevallen wel even je ogen en de omgeving eromheen na om ervoor te zorgen dat alles verdwenen is. 

Alsjeblieft!

 
Beeld: Photo by Angelos Michalopoulos on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top