Oogmake-up

Waarom bruine mascara nóg mooier is bij groene ogen

Waarom bruine mascara nóg mooier is bij groene ogen

Als jij vaak mascara draagt, dan schatten we de kans groot in dat je dan voor zwarte mascara kiest. Zwarte mascara zorgt ervoor dat je wimpers langer lijken, maar als je groene ogen hebt kies je misschien beter voor een andere kleur. Namelijk voor bruine mascara.

Bruine mascara bij groene ogen

Als je groene ogen hebt, dan is bruine mascara de perfecte keuze voor jou. Door voor bruine mascara te kiezen als als je groene ogen hebt, zorg je ervoor dat je de kleur van je ogen veel meer tot z’n recht komt. Het contrast wordt namelijk heel anders als je bruine mascara op je wimpers smeert in plaats van zwarte mascara. Groene ogen vallen niet altijd op en sommigen denken misschien dat je bruine ogen hebt. Door voor bruine mascara te kiezen, valt het iedereen op dat je groene ogen hebt.

Toch veel volume

Nu snappen we als je liever voor volume en lengte kiest in plaats van voor sprekende ogen. Maar ook daarvoor hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk een hoop bruine mascara’s die alsnog voor volume en lengte zorgen. Het maakt daarbij niet uit of je zwarte of lichtere wimpers van jezelf hebt.

@rudiberry

Andere kleuren mascara

Naast bruine macara's zijn er ook nog een hoop andere kleuren die ontzettend mooi zijn bij groene ogen. Zo laten veel gebruikers op TikTok zien dat ook paars en bordeauxrood hele mooie kleuren zijn bij groene ogen. Het is dus zeker de moeite (en je geld) waard om eens een andere kleur mascara dan zwart te proberen.

Lees ook: Deze kleur mascara past het beste bij jouw oogkleur

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top