Beauty

Dit zijn de 10 allerbeste mascara's die er te krijgen zijn

Dit zijn de 10 allerbeste mascara's die er te krijgen zijn

Mascara is één van onze favorieten bij het maken van de perfecte make-up look. Of je nou wilt gaan voor een natuurlijk lookje of juist helemaal los wilt gaan voor dat ene avondje uit, mascara is altijd een go-to. En natuurlijk zit je met mascara ook altijd goed als cadeautje voor make-up liefhebbers! Het kiezen van de juiste mascara is echter iets wat nog best lastig is, door de velen keuzes die er zijn. 

Ben je op zoek naar een mascara, maar kan je niet kiezen welke? Lees dan snel verder, want wij delen onze 10 favorieten.

1. NARS Climax Dramatic Volumizing Mascara

Breng jij het liefste meerdere laagjes mascara aan voor het ultieme volume effect? Dan is deze mascara helemaal voor jou! De Climax Extreme Mascara zorgt voor volume zonder dat er klontjes ontstaan, hierdoor kun je de mascara super gemakkelijk in meerdere laagjes aan brengen. 


NARS Climax Dramatic Volumizing Mascara bij Bol.com

2. Too Faced Better Than Sex Mascara

Deze mascara is speciaal voor degene die op zoek zijn naar het dramatische effect van een mascara. Je wimpers krijgen namelijk meer volume door het liftende effect. Fun fact: deze mascara is ook nog eens vegan! 


Too Faced Better Than Sex bij Douglas.com

3. Lancôme Hypnôse Mascara

Dankzij de luchtige en vloeibare textuur van deze mascara krijgen je wimpers een echt boost van volume. Daarnaast versterkt en beschermt de mascara je wimpers de hele dag. Wie wilt dat nou niet!


Lancôme Hypnôse bij Douglas.nl

4. Maybelline Lash Sensational Mascara

Het borsteltje van deze mascara zorgt ervoor dat je bij elke wimper kan komen, zo kunnen zelfs de allerkleinste wimperhaartjes voorzien worden van een zwart laagje. Het gebogen borsteltje zorgt er ook nog voor dat je wimpers omhoog blijven staan. Wij zijn dus zeker fan van het model van dit borsteltje!

            
Maybelline Lash Sensational bij Douglas.nl

5. Clinique High Impact Mascara

Als je op zoek bent naar een mascara die ervoor zorgt dat jou wimpers voorzien worden van meer lengte en volume, dan is dit de mascara voor jou. Dankzij de rijke pigmentatie van deze mascara hoef je je geen zorgen te maken dat jouw wimpers niet te zien zijn.

              
Clinique High Impact Mascara Krul en Volume bij bol.com

6. Le Volume de CHANEL Mascara

Tijdens het aanbrengen van deze mascara zul je gelijk merken dat dit super makkelijk gaat, zonder last te hebben van de welbekende irritatie van wimpers die aan elkaar vastplakken. De formule van deze mascara zorgt voor meer volume en het scheiden van de wimpers. 


Le Volume de Chanel bij Douglas.nl

7. MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

Deze lichtgewicht mascara zorgt voor mooie gekrulde en gelifte wimpers. Door het wat smallere borsteltje wordt elke wimperhaar moeiteloos bedekt met een rijk gepigmenteerde kleur. 


MAC Extended Play Gigablack Play bij Douglas.nl

8. L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara

Deze mascara brengt fenomenale volume met zich mee, waardoor je een open en intense blik krijgt. De holle vezels in het mascaraborsteltje zorgen ervoor dat je in één applicatie de juiste hoeveelheid op je wimpers aanbrengt. Handig!

     
L'oréal Lash Paradise Intense Black bij Douglas.nl

8. DIOR DIORshow Pump 'N' Volume HD Mascara

Bijzonder aan deze mascara is dat deze een knijpverpakking heeft, wat inhoudt dat je in de mascara kunt knijpen. Door het knijpen wordt de mascara vloeibaar gemaakt en dit zorgt voor het optimale XXL-volume effect.


DIORshow Pump 'N' Volume HD Mascara bij douglas.nl

10. MAC Queen of Drag In Extreme Dimension 3D Mascara

Deze mascara zorgt gegarandeerd voor de perfecte volume, lengte en krul. De formule van de mascara voorkomt klontjes en door de punt van het borsteltje kun je elk wimperhaartje voorzien van een laagje mascara.


MAC Queen of Drag In Extreme Dimensions 3D Mascara bij Douglas.nl

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top