Wenkbrauwen

De 4 meest voorkomende brow issues en zo fix je ze

De 4 meest voorkomende brow issues en zo fix je ze

Jarenlang lieten we onze wenkbrauwen links liggen, maar de laatste jaren staan ze weer behoorlijk in de schijnwerpers. Ze moeten de juiste vorm hebben, veel volume en het liefste zien we onze wenkbrauwen ook nog eens identiek aan elkaar. Maar wat als je wenkbrauwen niet naar je zin zijn? Wij zetten de vier meest voorkomende wenkbrauwproblemen - en oplossingen - op een rij!

Ongelijke wenkbrauwen?

Don't forget: brows are sisters, not twins. Je wenkbrauwen zullen dus nooit helemaal gelijk zijn. Zien ze er volgens jouw mening toch te verschillend uit? Ga dan niet met een pincet aan de gang, maar grijp naar de Master Shape van Maybelline! Dit wenkbrauwpotlood bevat een 'wax formule' waarmee je heel gemakkelijk dunne lijntjes tussen je eigen wenkbrauwhaartjes kunt tekenen.

master shape

 

Gaatjes in je wenkbrauwen?

Is je epileersessie wat uit de hand gelopen? Of ben je van nature niet gezegend met volle wenkbrauwen? Dan heb je een wenkbrauwpoeder nodig waarmee je je wenkies gemakkelijk opvult. Onze favoriet voor dit probleem is de Brow Satin. Waarom? Omdat dit een wenkbrauwpotlood en een -poeder in één is. Met de potloodzijde accentueer je je wenkbrauwen en met de poederstift vul je ze vervolgens op voor een egaal effect.

brow satin

 

Rommelige wenkbrauwen?

Zijn jouw wenkbrauwen warrig en onhandelbaar? Dan heb je een product nodig waarmee je je wenkbrauwen niet alleen kunt accentueren, maar ook in model brengt. Een goed voorbeeld is de Brow Precise Fiber Filler. Deze wenkbrauwmascara brengt je wenkies perfect in model en bevat daarnaast ook nog eens hele kleine vezeltjes, die je haartjes verlengen en verdikken waardoor je wenkbrauwen ook nog eens voller lijken. Haartjes die alle kanten op staan zijn voortaan verleden tijd!

brow precise

Onopvallende wenkbrauwen?

Heb je lichtblond haar en zijn jouw wenkbrauwen eigenlijk onzichtbaar? No worries, Maybelline heeft sinds kort namelijk een nieuw product gelanceerd waarmee je thuis je eigen wenkbrauwen kunt bijkleuren, met een blijvend resultaat tot wel drie dagen. De Tattoo Brow Peel-Off Gel werkt op basis van een peel-off substantie, die je twintig minuutjes op je wenkbrauwen laat intrekken en er vervolgens af trekt. Zien hoe dit werkt? Trend Alert's Floor ging met het product aan de slag en het resultaat zie je hier. Wij zeggen doen!

tattoo brow maybelline

 

Wat is jouw grootste wenkbrauwprobleem?

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top