Fashion

Klaar voor de lente: 7 kleurrijke oorbellen om je outfit op te fleuren

Klaar voor de lente: 7 kleurrijke oorbellen om je outfit op te fleuren

Nu de kale, grauwe wintermaanden achter ons liggen, mogen we onszelf ook wel meer kleur geven. Vooral tijdens de lente van 2023 hoef je niet bescheiden te doen. (Felle) kleuren zijn namelijk hot! Wil je daarmee niet helemaal over de top gaan? Kies dan op z’n minst voor een paar leuke, kleurrijke oorbellen. Sieraden maken een outfit meteen af!

Kleurrijke oorbellen

Als je nog op zoek bent naar leuke oorbellen, wil je misschien wel meegaan met de trends. Goed nieuws voor alle fleurige types, want kleur is helemaal het ding dit voorjaar. We zien alleen maar felle kleuren terug bij de sieradentrends van 2023. Voor welke opvallende, kleurrijke oorbellen ga jij?

1. Voor de liefhebber van groen

Wanneer je dol bent op wandelen in de natuur, dan word je vast blij van de warmere maanden. Een wandeling wordt toch een stuk aangenamer, zodra de temperaturen wat hoger zijn (niet té hoog) en de sneeuw- of regenkans minder is. Koop een paar leuke, groene oorbellen om helemaal te matchen met de natuur.

leuke kleurrijke groene oorbellen
Ruth oorstekers met raffia bij De Bijenkorf

2. Voor het lieve bloemenmeisje

Verse bloemen geven een interieur meteen meer sfeer. Het zorgt in een mum van tijd voor gezelligheid en daarnaast ook een lekkere geur in huis. Draag voortaan ook wat bloemetjes bij je en ga voor deze vrolijke oorbellen in de vorm van roze bloemetjes. Te cute!

leuke kleurrijke roze oorbellen met bloemen
By Jam oorbellen flower light pink bij Hip voor de Heb

3. Voor de (stiekeme) snoeperd

Misschien zie je het niet goed, maar deze oorbellen hebben toch zeker wat weg van een snoepje. Zuurstok, anyone? De kleurrijke oorbellen passen wel erg goed bij de modetrends van de komende lente.

leuke kleurrijke oranje oorbellen
Gedraaide oorringen bij NA-KD

4. Voor de knuffelbare types

Sommige mensen kun je eigenlijk alleen maar knuffelen. Die zijn veel te lief voor deze wereld. Zulke lieve, knuffelbare types zie je waarschijnlijk minder snel met echt felgekleurde accessoires. Kleurrijke oorbellen kunnen wel, maar grote kans dat ze dan voor de rustigere pastelkleuren gaan.

leuke kleurrijke pastel oorbellen
Meadow oorhangers verguld bij De Bijenkorf

5. Voor de hippe, trendy vrouwen

Dan hebben we nog een paar hippe, paarse creolen met een toffe marmer look. Match de opvallende, kleurrijke oorbellen met je basic outfit om het wat op te spicen. Wedden dat iedereen wordt weggeblazen door je look?

leuke kleurrijke paarse oorbellen met marmer look
Oorringen bij H&M

6. Voor de glamour diva

Met deze opvallende groene oorbellen word je sowieso gezien op elk feestje. Wat meer glitter en glamour in je leven kan sowieso nooit kwaad. Het vrolijkt je outfit direct op.

leuke kleurrijke groene oorbellen glitter
60s Goldplated Dot Earrings in Emerald Glitter bij TopVintage

7. Voor de vrolijke mensen

Al hebben sommige mensen eigenlijk niet per se kleurrijke oorbellen nodig. Soms zijn mensen van zichzelf al erg vrolijk. In dat geval heb je een paar oorbellen nodig, die echt er tussenuit springen. Deze meerkleurige oorbellen zijn het dan helemaal voor jou!

leuke kleurrijke meerkleurig oorbellen
Oorbellen met strass-steentjes in regenboogkleuren bij H&M
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top