Fashion

Sieradentrend 2023: deze sieraden maken je outfit af

Sieradentrend 2023: deze sieraden maken je outfit af

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Terwijl we langzaam aan afscheid nemen van 2022, kijken we alvast vooruit naar wat we kunnen verwachten van 2023. Wat worden de grote modetrends? Een ding is zeker: sieraden zullen we altijd blijven dragen. Dit zijn de sieraden die we massaal gaan rocken in 2023.

Oorbellen tot aan je schouders

Vergeet de knopjes of subtiele ringetjes in de oren. In 2023 maken we een statement met onze oorbellen. Tijdens de show van designer Proenza Schouler, liepen de modellen over de catwalk met hun haar naar achteren en erg opvallende oorbellen die tot aan hun schouders kwamen. En dit was niet de enige show waarbij dit te zien was. Bij deze trend draait alles om de oorbellen. Het sieraad is dus de eyecatcher van je outfit. Combineer deze daarom met een simpele make-up look en een simpele, classy outfit.

Casa Jewelry Riva Parel oorhanger verguld - €99,95
Stradivarius Veelkleurige Oorhangers - €12,99

Cuffs. cuffs, cuffs

Vind jij het vervelend wanneer je armbanden maar niet op hun plek blijven zitten en constant heen en weer bewegen over je arm? In 2023 hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken! In het nieuwe jaar stappen we namelijk over op cuffs! Dit zijn dus armbanden die strak om je pols zitten, of om je bovenarm! Alles kan, het is tenslotte een echt statementpiece. Deze nieuwe trend was terug te zien bij shows van bijvoorbeeld Michael Kors. Laat de mouwen dus maar thuis in 2023, want we gaan onze armen weer laten zien, plus cuffs.

Mango Onbuigbare Armband met Parel - €15,99
Boohoo Dubbele Bovenarm Armband- €15

Alles met kraaltjes

In 2022 zagen we al dat kettingen en armbanden met kraaltjes weer helemaal terug zijn. Craftcore is in! Dus gaan we in 2023 weer gezellig aan de DIY om zelf de meest creatieve kettingen te maken.

ANNI LU Lucky Eldorado Kralenketting Verguld - €120
MaxMara Statementketting met resin en steen - €155

Koordjes

Als je aan sieraden denkt, denk je misschien niet snel aan een hangertje aan een touwtje, maar eerder aan zilveren of gouden kettingen. Toch gaan we in 2023 terug naar onze kindertijd. De aandoenlijke koordjes van vroeger zijn weer terug! Op deze manier gaat alle aandacht naar de hanger die je aan je nek hebt hangen.

Boohoo Holographic Sphere Pendant Choker - €10
Skagen Kvarter ketting van leer met hanger - €59

 

Bron: Harper's Bazaar
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top