Nagellak

Dit zijn de 5 mooiste rode nagellak tinten voor tijdens de feestdagen

Dit zijn de 5 mooiste rode nagellak tinten voor tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen mag een leuk kleurtje op je nagels natuurlijk niet missen! Maar welke tint kies je nou eigenlijk? Met de klassieke rode nagels zit je altijd goed; deze zijn feestelijk en tegelijkertijd ook nog eens heel chic. Maak ze af met bijvoorbeeld een leuke glitter top coat of een simpele nail art!

Er zijn flink wat verschillende rode lakjes te vinden. Hier vind je de 5 mooiste rode nagellak tinten voor prachtige rode nagels tijdens de feestdagen!

1. Bordeaux rood

Als je houdt van wat donkerdere kleuren op je nagels, is bordeaux rood jouw go-to! Je kunt deze tint super goed combineren met een wat opvallendere outfit, aangezien de kleur zelf minder in het oog springt. Bordeaux rood zal een echt chique twist geven aan jouw look voor de feestdagen!


Essie Bordeaux Nagellak bij Douglas.nl

2. Felrood

Wil je juist opvallende nagels? Kies dan voor een mooie felrode kleur! Deze tint zorgt ervoor dat jouw nagels goed te zien zijn. Combineer dit met bijvoorbeeld een mooie zwarte jurk, dit is de perfecte finishing touch om jouw basic outfit nog iets specialer te maken!


OPI Big Apple Red Nagellak bij Douglas.nl

3. Rood Met Glitters

Om helemaal in de feeststemming te komen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een leuke rode kleur waar al glitters inzitten. Dit maakt jouw outfit voor de feestdagen natuurlijk helemaal af! 


Essie Lets Party Nagellak bij Douglas.nl

3. Oranjerood

Een rode kleur met een oranje ondertoon ziet er prachtig uit op je nagels! Deze kleur is extra mooi bij een donkere huid of een huid met een kleurtje en wordt daarom vaak in de zomer gedragen, maar deze kan ook zeker weten mooi zijn tijdens het kerstdiner! 


Essie Meet Me At Sunset bij Douglas.nl

4. Bruinrood

Liever een rode kleur die donker is maar toch wel opvalt? Dan kun je heel goed gaan voor een bruinkleurige rood. Een mix van bruin en rood zorgt voor een prachtige diepe maar zachte kleur die bij elke oufit past!


Essie Playing Koi Nagellak bij Douglas.nl

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top