Haarverzorging

Dit zijn de 5 leukste haarstijlen voor de feestdagen

Dit zijn de 5 leukste haarstijlen voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen we er allemaal op ons best uitzien: we trekken onze mooiste kleding aan, maken een extra opvallende make-up look en dragen prachtige sieraden. Om deze look helemaal af te maken, is het slim om ook wat tijd te besteden aan een leuke haarstijl. Wij hebben wat inspiratie voor je!

 

1. Opsteken met twist

Dit is een mooie haarstijl die er echt feestelijk en chic uitziet. De perfecte hairdo voor bijvoorbeeld een gezellig kerstdiner, een christmas party of voor oudejaarsavond. Het ziet eruit alsof er uren werk in heeft gezeten, maar wist je dat dit eigenlijk best makkelijk te maken is? De video hieronder laat zien hoe je deze haarstijl maakt.

2. Een mooie haarclip

Een haarclip die je hiervoor zou kunnen gebruiken, is een mooie clip met parels erop. Deze haarclip geeft jouw haar precies de feestelijke uitstraling die nodig is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je haar vast te ztten met de welbekende haarklem als je liever je lokken uit je gezicht houdt. Kortom, er is genoeg keus voor een leuke haarklem waar je altijd goed mee zit!

3. De inside-out staart

Zin in een staart die net even anders is? Dan is dit een hele mooie optie. Deze staart is heel makkelijk te maken en ziet er super elegant uit. Je maakt een normale lage staart die je een beetje los trekt. Vervolgens zorg je voor een opening boven het elastiekje door als het ware een gat te creëren. Hier haal je de staart van bovenaf doorheen en klaar is deze leuke haarstijl.

4. De kroonvlecht

Dit is een hele goede optie voor degene die graag een deel van hun haar omhoog willen hebben, maar toch iets aan hun haar willen doen. Deze prachtige kroonvlecht zorgt ervoor dat jouw haar helemaal klaar is voor de feestdagen. In de video hieronder kun je zien hoe je deze maakt. 

5. De klassieke slick back

Deze haarstijl zien we regelmatig voorbijkomen op rode lopers en catwalks en heeft dan ook de perfecte uitstraling voor een speciale gelegenheid. Benieuwd hoe je deze maakt? De video hieronder legt het uit.

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top