Winnen

WIN: Leren tas van het Argentijnse merk Prüne via Republica Moda t.w.v bijna 240 euro!

WIN: Leren tas van het Argentijnse merk Prüne via Republica Moda t.w.v bijna 240 euro!

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Je maakt kans op een handige leren handtas van Prüne. Het Argentijnse merk volgt de laatste trends, maar heeft duidelijk een eigen stijl. Prüne wordt de parel genoemd in de collectie van de webshop Republica Moda en kun je als merk zijnde het beste omschreven als klassiek, stijlvol en modern. Een mix van traditionele en innovatieve materialen zorgt voor herkenbaarheid en onderscheid. 

Republica Moda is een webshop die zich gespecialiseerd heeft de mooie accessoires - van tassen tot portemonnees en sieraden - van merken met veelal een Zuid-Amerikaanse afkomst. Je vindt er labels zoals Schutz en Prune maar ook Otazu. Op zoek naar een accessoire om alle ogen op jou gericht te krijgen? Dan ben je bij Republica Moda aan het juiste adres.

Wij mogen van Republica Moda een leren tas van Prüne ter waarde van bijna 240 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om hierop kans te maken, is ons laten weten waarom jij graag de tas wilt winnen. Op 21 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

Beeld: Republica Moda
Deel dit artikel
Back to top