Fashion

Dit zijn de 5 tassen die overal gaan zien deze winter!

Dit zijn de 5 tassen die overal gaan zien deze winter!

Het is weer zover: de witte gympen worden ingeruild voor zwarte boots en de trenchcoat maakt plaats voor een faux fur jas. De verandering van herfst naar winter lijkt nooit zo groot, maar toch ga je andere kledingkeuzes maken. En wat hoort er bij een goede outfit? Juist, een mooie tas!

Tip: weet je niet wat je moet vragen voor Kerst of wil je tijdens Black Friday een mooie buidel voor jezelf scoren? Wij bespreken de tassen die je overal gaat zien aankomende winter! 

Teddy bags

Hoe fijn is het om een tas te hebben die ook nog eens ontzettend zacht is? Teddy stof is al een hele tijd erg populair als materiaal voor jassen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire faux fur coat. Een echte must-have waar bijna elke vrouw wel (minstens) één van in haar kast heeft hangen. Nu dus eventueel perfect te combineren met een teddy bag. Zacht, comfortabel en ook nog eens een opvallend ontwerp. Wat wil een vrouw nog meer? 


Zachte shopper bij Hm.com

Microtassen

Het is niet voor het eerst dat je veel mensen gaat zien met microbags. Deze tassen zijn perfect om je kleine accessoires in op te bergen. De microbags waren al eerder te zien op de catwalks van Moschino, Celine en Salvatore Ferragamo, maar zijn nog altijd geliefd in de modewereld. Daarnaast hoef je er niet je hele outfit op af te stemmen. Door hun miniatuurformaat kunnen ze vrijwel elke winterlook aanvullen! 


Premium L bag - Mini handtas bij Levi.com

Schakelkettingen

Groot, groter, grootst. Ik denk dat de makers van tassen met schakelkettingen zichzelf dit motto hadden voorgenomen. Dit seizoen worden tassen met grote schakels namelijk populairder dan ooit en de grote aanstichter van deze trend is Bottega Veneta. Het is natuurlijk niet voor het eerst dat we tassen zien met zo'n hengsel, maar we kunnen wel zeggen dat de vormgeving net iets anders is. 


Tas met kettinggravure bij Mango.com

Puffy tassen

Als er één tas is die perfect bij de wintermaanden past, is het wel een puffy bag. Tegenwoordig zijn lange gewatteerde jassen ontzettend populair en daar past deze tas meer dan goed bij! Door het dikke materiaal zijn de puffy bags bestemd tegen alle soorten weersomstandigheden en blijven jouw spullen in ieder geval goed droog. Je hebt de puffy tassen in grote en kleine formaten, dus het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat! 


Stripe Quilt Padded Tote Bag bij Stories.com

Back to work bags

Ga je nog naar kantoor of werk je ergens buiten de deur? En wat heb je dan nodig? Juist, een goede tas waar je veilig jouw laptop, papieren of andere benodigdheden in kwijt kunt. Back to work bags zijn ideaal! Naast dat je ze mee kunt nemen naar werk, zijn deze tassen ook nog eens perfecte shoppers. Zeg dus vaarwel tegen plastic boodschappentasjes en geef de back to work bags een warm welkom! 


Smooth Leather Tote Bag bij Stories.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top