Fashion

Dit zijn de mooiste faux fur jassen voor de winter

Dit zijn de mooiste faux fur jassen voor de winter

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden is niets fijner dan de deur uitgaan met een warme jas. Vanaf het moment dat jouw favoriete trenchcoat een plekje krijgt in de kast, is het tijd om over te gaan op een faux fur jas! 

Heb je deze must-have nog niet in jouw kast hangen? Geen probleem! Wij hebben de mooiste en meest fluffy faux fur jassen voor je op een rijtje gezet. 

Een diervriendelijke eyecatcher

Steeds minder mensen dragen echt bont en daar zijn we eigenlijk heel - met de nadruk op heel - blij mee. De faux fur trend kwam dan ook precies op het goede moment! Naast dat de dieren veilig zijn bij het creeëren van de jassen, is het ook nog eens een budgetvriendelijke oplossing. Faux fur jassen zijn namelijk een stuk goedkoper dan de echte bontjassen. Een win-win situatie, lijkt mij? De faux fur jassen zijn niet meer weg te denken uit onze kledingkast! 

Zacht en comfortabel

Naast het feit dat faux fur jassen er ontzettend mooi uitzien, is het natuurlijk niet voor niets dat dit mode-item bij veel vrouwen in de kast hangt. Het maakt bijvoorbeeld niet uit wat voor outfit je aanhebt, een faux fur jas maakt het plaatje áltijd compleet. Heb je zin om vandaag je favoriete dikke trui aan te trekken? Je hoeft je geen zorgen te maken dat de jas hierdoor een stuk strakker en oncomfortabel gaat zitten. Doordat faux fur jassen van zichzelf al een oversized-fit hebben, past elk kledingstuk hieronder. 

De mooiste faux fur jassen op een rij


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Imitatiebontjas met maxirevers bij Mango.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Single-breasted teddy midi-jas bij Scotch-soda.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com

Jas teddy print bij America-today.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com


Single-breasted teddy midi-jas bij Scotch-soda.com


Teddy jas bij Hm.com


Jas van imitatiebont bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top