Fashion

6 soorten tassen die iedere vrouw zou moeten hebben

6 soorten tassen die iedere vrouw zou moeten hebben

Een tas is de perfecte verlenging van een vrouwenarm. Een mooi statement item geeft je outfit net even wat meer flair. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom wij vrouwen zoveel tassen bezitten. Want wees eens eerlijk: hoeveel tassen heb jij? Meer dan zes? Vast wel.

Maar hoeveel van die tassen liggen ergens in een hoekje onder een dikke laag stof? Of ver weggestopt achterin een kast? Het is namelijk zo dat je als vrouw eigenlijk maar zes tassen nodig hebt. Voor iedere gelegenheid één, that's it! Welke dat zijn? Scroll snel verder!

1. The crossbody bag

De crossbodytas is super praktisch en draagbaar. Want is het niet heerlijk om je handen vrij te hebben met het shoppen? Of tijdens een wandeling met een to-go koffietje? Heb je een drukke dag voor de boeg waarin je veel met je handen doet, grijp dan naar de crossbodytas.

2. The straw bag

De rieten tas gaat mee naar het strand of met boodschappen doen. Hij biedt niet alleen veel ruimte, hij is momenteel ook nog eens helemaal on-trend en matcht perfect met zomerjurkjes, jumpsuits en shorts. 

3. The belt bag

Weer zo'n praktisch geval dat ook nog eens helemaal fashion is. Festival op de planning? Ga je naar een event? Of wil je gewoon lekker kunnen bewegen zonder rekening te houden met een tas die van je schouder glijdt? De belt bag is de oplossing.

4. The tote bag

Deze tas heb je nodig voor werk. Ga voor een klassieke kleur, zodat je tas mooi matcht met je outfits. Het liefste een wat grotere, zodat je ook een eventuele laptop of tablet, een make-up tas en een waterflesje kunt meenemen. 

5. The clutch

Totaal niet praktisch, maar o zo mooi. En dus heb je een clutch nodig om te dragen bij al je mooie avondlooks. Het liefste in een basic kleur zoals zwart of beige, zodat ie overal mee matcht. 

6. The weekender

Tripje op de planning? Dat kan niet zonder de weekendtas. Of je nu een weekendje naar Barcelona of de Veluwe gaat, een grote tas waarin je weekendgarderobe past heb je nodig!

 

Bezit jij deze zes tassen?

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top