Winnen

Dit is de nieuwe collectie van Goosecraft + WIN een jas naar keuze t.w.v. € 349,95

Het regent, het waait en het is beduidend kouder geworden: het najaar is nu echt begonnen. Een heerlijke jas kan je steun en toeverlaat zijn als je in dit barre weer naar buiten moet en gelukkig voorziet het Nederlandse Goosecraft ons van de nodige mooie exemplaren.

Naast de prachtige bestsellers van Goosecraft (dat in september nog een winkel opende in Amsterdam op de Gerard Doustraat 78) zoals hun iconische bikerjasje en de perfecto's, bestaat de collectie onder andere uit een asymmetrische jas, een lange fake fur coat met een hoodie, parka’s, een lekkere lammy coat en jacks met studs en borduursels.

Om de collectie nog meer karakter te geven, besloot Goosecraft voor hun damescollectie gebruik te maken van verschillende leersoorten. Denk hierbij aan superzachte en soepele geitensuède en cow plonge (een dikke koeienleer met een natuurlijke korrelstructuur) die allebei een luxe en unieke touch aan de jassen geven. Onze favoriet is de retro shearling die gebruikt is voor de lammy coats: jassen waar je in weg wilt duiken tijdens de koude dagen.

De FW2017 collectie is opgedeeld in vier thema's. Bij Take The Wrong Way staat de straatcultuur van de jaren '90 centraal. Denk aan sportieve accenten en asymmetrische en bewust onafgewerkte details. Bij 70’s Classics waan jij je op een filmset in het wilde westen. Items hebben een vintage twist, zijn gemaakt van bijpassende materialen zoals schapenleer en suède en uitgevoerd in kleuren als mosterdbruin en cognac.

Bij het thema Military Deluxe viert het leger hoogtij. In deze collectie zit onder andere het perfecte utility jasje maar ook parka's en jassen met bontkragen. Natuurlijk is deze collectie uitgevoerd in bijpassende kleuren: donkergroen, diepbruin en navy. Tot slot is er de Romantic Punk collectie. De klassieke motorjasjes van Goosecraft hebben een karakteristieke grunge look en feel gekregen met behulp van metalen studs, padding en opvallende borduursels.

Het leuke is dat wij een jasje van Goosecraft naar keuze ter waarde van € 349,95 mogen weggeven! Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Klik dan onderaan het artikel op de 'DOE MEE' button en laat ons weten waarom jij moet winnen.


Beeld: Goosecraft

Deel dit artikel
Back to top